Terug naar overzicht

Hoe bepaal ik de draairichting van een binnendeur?

Binnendeuren

Bij stompe deuren is de draairichting niet van belang. Bij opdekdeuren moet je wel de draairichting aangeven.

Het bepalen van de draairichting van een opdekdeur is heel gemakkelijk: ga aan de kant staan waarbij je de deur naar je toe trekt bij het openen. Hangen de scharnieren aan de linkerkant? Dan is de deur linksdraaiend. Hangen de scharnieren aan de rechterkant? Dan is de deur rechtsdraaiend.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.