Lundia

Stompe binnendeur

Kies je voor een stompe binnendeur, dan kies je voor een binnendeur die helemaal in het kozijn valt. Wat jouw woonstijl ook is, bij Lundia vind je altijd een passend deurmodel.

Stompe binnendeuren in huis

Ben je opzoek naar een nieuwe binnendeur? Dan heb je de keuze tussen een opdek binnendeur en een stompe binnendeur. Wanneer je kiest voor een stompe binnendeur, dan krijg je een deur die helemaal in het kozijn valt. Dit zorgt voor een strakke en moderne uitstraling. Bij een opdek deur valt de deur niet helemaal in het kozijn en ligt de deur gedeeltelijk op het kozijn. Daardoor komt de deur iets naar voren. In beide gevallen creƫer je met onze binnendeuren een fijne woonomgeving. Op deze pagina lees je alles over stompe binnendeuren.

Stompe binnendeur kopen

Lundia heeft voor jou een breed assortiment aan stompe binnendeuren. Of je n een moderne woonstijl hebt of juist een klassieke, bij Lundia zit je altijd goed! Voor elke stijl vind je een passend deurmodel.

Lundia houten binnendeuren_1

Binenndeur met glas

Stompe binnendeur met glas

Wil je graag een stompe binnendeur met glas kopen? Geen probleem. Bij Lundia heb je een ruime keus aan prachtige stompe binnendeuren met glas. Een deur bepaalt mede de stijl van jouw huis. Het is daarom belangrijk om een deur te kiezen die bij jouw woonstijl past. Door de vele mogelijkheden, gaat dat bij Lundia zeker lukken.

Wist je dat je bij Lundia kunt kiezen uit verschillende kwaliteiten van deuren? Ga voor goed, beter of best! Wij geven de kwaliteit van onze deuren symbolisch weer met sterren en kwasten. Je leest er alles over op onze pagina kwaliteit!


Stompe binnendeur afhangen

Het afhangen van een stompe binnendeur vereist de nodige handigheid, precisie en tijd. Het is belangrijk dat je secuur te werk gaat. De deurenklus is in vijf verschillende stappen geklaard. Meet allereerst het kozijn op. Maak daarna je de deur op maat. Bij de volgende stap moet je de positie van de scharnieren bepalen en deze plek aftekenen op de deur en het kozijn. Daarna kun je de scharnieren plaatsen en kun je de deur afhangen. Bij een stompe binnendeur met glas is het belangrijk om voorzichtig te werk te gaan en montagekit aan te brengen. Wil je graag een uitgebreidere uitleg? Bekijk dan onze pagina over het afhangen van binnendeuren.

Een binnendeur met print

Wil je eens wat anders dan een standaard binnendeur? Geef je binnendeur een unieke draai met een stijlvolle Lundia print. Kies een binnendeur uit en voorzie deze van een verassende print. Zo maak je van jouw binnendeur een echte eyecatcher in huis!

Lundia printdeur