Modulair en topdesign

Lundia

Boekenkasten in

Op zoek naar een boekenkast in ? Bij in ben je aan het juiste adres. Een boekenkasten op maat gemaakt of stel een eigen boekenkast samen met een van onze modulaire kastsystemen.

lundia-abc-quadrant-boekenkast-designkast

Boekenkast kopen in

Lundia heeft verschillende collecties om jou de perfecte boekenkast aan te kunnen bieden in . Lundia Original, Moduloo, ABC Reoler of een boekenkast op maat; elke collectie heeft zijn eigen bijzondere uitstraling en functionaliteit en zijn verkrijgbaar bij in .

Wij ontwerpen graag voor de ideale boekenkast. Zo kun je bij ons terecht voor een eenvoudige boekenkast tot complete bibliotheek. In alle gevallen nemen we uitgebreid de tijd voor u zodat u het meubel krijgt dat het beste bij u past.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw ideale boekenkast? Bekijk dan onze voorbeelden of kom naar in .

Bekijk alle boekenkasten
Lundia

Advies aan huis in

Advies en inspiratie voor jouw boekenkast


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn van de Lundia boekenasten collectie. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen jouw ideale boekenkast!

Lundia heeft naast haar collectie boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.


Zoek een Lundia verkooppunt
lundia-original-wandkast-detail
Lundia

collectie boekenkasten in

Lundia

Thuisadvies in

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Lundia

Boekenkast winkel in

is de specialist in boekenkasten

Kom naar in voor het beste advies op het gebied van boekenkasten. De Lundia boekenkast specialisten helpen je graag bij jouw keuze. Samen vinden we de voor jou perfecte boekenkast die helemaal aansluit op jouw wensen. Maak je interieur compleet en kies voor een boekenkast van Lundia.

Contactgegevens van in
Boekenkast-Lundia-Original

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.