Modulair en topdesign

Lundia

Boekenkasten in Den Haag-MegaStores

Op zoek naar een boekenkast in Den Haag-MegaStores? Bij Gamma in Den Haag-MegaStores ben je aan het juiste adres. Een boekenkasten op maat gemaakt of stel een eigen boekenkast samen met een van onze modulaire kastsystemen.

lundia-abc-quadrant-boekenkast-designkast

Boekenkast kopen in Den Haag-MegaStores

Lundia heeft verschillende collecties om jou de perfecte boekenkast aan te kunnen bieden in Den Haag-MegaStores. Lundia Original, Moduloo, ABC Reoler of een boekenkast op maat; elke collectie heeft zijn eigen bijzondere uitstraling en functionaliteit en zijn verkrijgbaar bij Gamma in Den Haag-MegaStores.

Wij ontwerpen graag voor de ideale boekenkast. Zo kun je bij ons terecht voor een eenvoudige boekenkast tot complete bibliotheek. In alle gevallen nemen we uitgebreid de tijd voor u zodat u het meubel krijgt dat het beste bij u past.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw ideale boekenkast? Bekijk dan onze voorbeelden of kom naar Gamma in Den Haag-MegaStores.

Bekijk alle boekenkasten
Lundia

Advies aan huis in Den Haag-MegaStores

Advies en inspiratie voor jouw boekenkast


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn van de Lundia boekenasten collectie. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen jouw ideale boekenkast!

Lundia heeft naast haar collectie boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.


Zoek een Lundia verkooppunt
lundia-original-wandkast-detail
Lundia

collectie boekenkasten in Den Haag-MegaStores

Lundia

Thuisadvies in Den Haag-MegaStores

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Lundia

Boekenkast winkel in Den Haag-MegaStores

Gamma is de specialist in boekenkasten

Kom naar Gamma in Den Haag-MegaStores voor het beste advies op het gebied van boekenkasten. De Lundia boekenkast specialisten helpen je graag bij jouw keuze. Samen vinden we de voor jou perfecte boekenkast die helemaal aansluit op jouw wensen. Maak je interieur compleet en kies voor een boekenkast van Lundia.

Contactgegevens van Gamma in Den Haag-MegaStores

Gamma Den Haag-MegaStores
Den Haag-MegaStores
Van der Kunstraat 130
2521 AW

Boekenkast-Lundia-Original

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.