test

Binnendeuren met glas

Veilig, betrouwbaar en bovenal: stijlvol. Dat zijn voor ons de belangrijkste eigenschappen van een binnendeur met glas. Al deze Lundia binnendeuren zijn dan ook voorzien van speciaal veiligheidsglas, zonder dat ze hun flair verliezen.

Filteren
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 89

Aflopend sorteren
per pagina
 1. Frederique met blank glas met Plakroede horizontaal 2,5cm
 2. Julliet met mat glas met Plakroede horizontaal 2,5cm
 3. Aafje met blank glas
 4. Aya wit blank glas
 5. Stel je eigen deur samenStart deurendesigner
 6. Aya wit mat glas

  Aya wit mat glas

  € 655,00
 7. Aya zwart blank glas
 8. Aya zwart mat glas
 9. Bente met blank glas
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 89

Aflopend sorteren
per pagina
 

Veilig en gewoon mooi

Je huis is een plek waar je je fijn wilt voelen. Daarom geef je aandacht aan de inrichting van je huis en zorg je dat alles past bij jouw stijl. Bij het inrichten van je woning, horen ook het uitkiezen van bijpassende binnendeuren. Deuren zijn bepalend voor de sfeer en hebben een grote invloed op jouw interieur. Daarom is het belangrijk om een deur in je huis te hebben waar je een veilig en vertrouwd gevoel bij hebt. Binnen het Lundia binnendeuren assortiment kom je verschillende modellen met glas tegen; voor elke ruimte een passend model. Stijlvol én veilig. Zo kun jij optimaal genieten van een mooie deur.

Eén van de dingen die een goed gevoel geven is licht in je huis. Verschillende lichtbronnen kunnen net het verschil maken tussen een gezellig of een bedompt huis. Maar denk hierbij juist ook aan natuurlijk daglicht. Met een goede hoeveelheid glas in je huis verspreid je het licht optimaal en zorg je dat je woning wordt voorzien van natuurlijk daglicht. Een binnendeur met glas helpt hierbij. Door het licht dat door de ruiten schijnt, zorg je ook direct voor een veel ruimtelijker gevoel. Kortom, voldoende daglicht in huis is absoluut een meerwaarde. Lees ook het blogartikel 'Het zonnetje in huis dankzij deuren met glas'.

Zelf een grote klusser?

Het glas van je nieuwe binnendeur kun je zelf plaatsen, maar je kunt deze klus ook aan ons overlaten. Aan jou de keuze! Houd je ervan om zelf de handen uit de mouwen te steken? Ga er dan zelf mee aan de slag. Zo zul je extra blij zijn met het eindresultaat en trots door je deurpost lopen.

Toch liever hulp bij deze klus? Ben je niet zo handig of heb je weinig tijd? Dat snappen we natuurlijk ook. Kies dan voor de Lundia binnendeuren Glasmontage service. Dan leveren we jouw deur met het glas er in gemonteerd. Lekker gemakkelijk! Dit doen we met kit en koploze spijkers, het enige wat je dan nog hoeft te doen is het wegwerken van de spijkergaatjes met plamuur. Zo kun jij zonder stress, snel genieten van je nieuwe binnendeur met glas én veel licht in huis!

 
Accessoires voor je binnendeur

Zet de puntjes op de 'i' met bijpassend deurbeslag, een prachtig schuifdeursysteem of een automatische tochtvaldorpel.