test

Binnendeuren met glas

Veilig, betrouwbaar en bovenal: stijlvol. Dat zijn voor ons de belangrijkste eigenschappen van een binnendeur met glas. Al deze Lundia binnendeuren zijn dan ook voorzien van speciaal veiligheidsglas, zonder dat ze hun warme flair verliezen.

Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 of 11

Set Descending Direction
per page
Filteren
 1. Frederique met blank glas
 2. Frederique met blank glas met Plakroede horizontaal 10cm
 3. Frederique met blank glas met Plakroede horizontaal 2,5cm
 4. Frederique met blank glas met Plakroede horizontaal 5cm
 5. Stel je eigen deur samenStart deurendesigner
 6. Frederique met blank glas met Plakroede verticaal 10 cm
 7. Inga met mat glas

  Inga met mat glas

  v.a. € 500,00
 8. Julliet met mat glas

  Julliet met mat glas

  v.a. € 269,00
 9. Julliet met mat glas met Plakroede horizontaal 10cm
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 of 11

Set Descending Direction
per page
 

Veilig en gewoon mooi

Je huis is een plek waar je op je plaats moet zijn en wat je in de deurpost hebt hangen, heeft daar wel degelijk invloed op. Daarom is het belangrijk om een deur in je huis te hebben waar je een veilig en vertrouwd gevoel aan over kunt houden. Lundia binnendeuren komen met een glassoort die perfect is voor elke ruimte. Degelijk, stijlvol en bovenal: veilig. Geen gevaar in eigen huis, alleen een mooie deur.

Een van de dingen die je huis het best de juiste sfeer mee kunnen geven is het licht in je huis. De verschillende lichtbronnen kunnen net het verschil maken tussen een gezellig of een bedompt huis. Natuurlijk ligt is hierin altijd een mooie oplossing. Met een goede hoeveelheid ramen in je huis verspreid je het licht optimaal en zorg je dat je hele huis in deze natuurlijk schijnwerper gezet wordt. Een binnendeur met glas helpt je op de goede weg met het efficiënt verspreiden van het licht in je huis. Door het licht wat er door de ruiten kan vallen, zorg je ook direct voor een veel ruimtelijker gevoel. Een goede lichtinval kan een ruimte simpelweg een nieuw leven inblazen.

Zelf een grote klusser?

Sommige mensen houden er wel van om zelf de handen uit de mouwen te steken. Dat is natuurlijk ook extra leuk want zo bouw je direct al een soort extra relatie op met het gevaarte in de deurpost, waar je vervolgens elke dag doorheen zal lopen. Mocht je dit graag willen doen, dan leveren we de deur aan zonder het glas erin. We kunnen het net zo makkelijk maken als je wilt. Overleg bij het kiezen van een deur dus altijd even wat je opties zijn.

Toch liever gewoon een kant en klare Lundia binnendeur? Dat snappen we natuurlijk ook. Dan leveren we je de deur met het glas erin gemonteerd. Dit doen we moet kit en koploze spijkers, het enige wat je dan nog hoeft te doen is het wegwerken van de spijkergaatjes met plamuur. Het is natuurlijk ook handig om te onthouden dat je wel even het glas af moet plakken voor je de deur gaat verven. Anders wordt het allemaal een stuk meer werk!

Accessoires voor je binnendeur

Zet de puntjes op de 'i' met bijpassend deurbeslag, een prachtig schuifdeursysteem of een automatische tochtvaldorpel.