Isolerende buitendeuren Slim en Zuinig

Met deze Lundia buitendeuren zit je er warmpjes bij. Alle Lundia hardhouten buitendeuren met isolatiekern zijn gemaakt van FSC okoumé: een sandwich van twee aluminium platen met daartussen zeer hoogwaardig isolerend materiaal.

Filteren
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 10

Aflopend sorteren
per pagina
  1. Dinant met blank glas
  2. Dinant met glas in lood Merlin
  3. Dinant met mat glas met blanke bies
  4. Emile met blank glas
  5. Stel je eigen deur samenStart deurendesigner
  6. Emile met mat glas met blanke bies
  7. Jean met blank glas
  8. Louis met blank glas
  9. Louis met glas in lood Merlin
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 10

Aflopend sorteren
per pagina
 

Hardhouten buitendeuren met isolatiekern, Slim en Zuinig!

Lange levensduur, stevigheid en kwaliteit is wat Lundia hardhouten buitendeuren kenmerkt. Lundia hardhouten massieve buitendeuren hebben het FSC® keurmerk en hebben een stevige en stijlvolle uitstraling. De Lundia buitendeuren met isolatiekern worden gekenmerkt met 3 sterren, dit zijn isolerende deuren voorzien van 2 aluminium platen met daartussen zeer hoogwaardig isolerend materiaal. De isolatiekern in de buitendeur zorgen voor een uitstekende isolatie. Onze hardhouten buitendeuren variëren tussen klassiek, landelijk, modern en tijdloos. Lundia buitendeuren met isolatiekern zijn echte kwaliteitsdeuren en herken je aan het Slim en Zuinig logo.

 
Lundia Compleet service

De door jou gekozen buitendeur wordt digitaal ingemeten, afgelakt in een RAL kleur naar keuze en netjes afgehangen in je huis.