Voordeuren

Het assortiment Lundia voordeuren is groot: van klassieke tot landelijke ontwerpen en van eenvoudige tot opvallende designs. Aan jou de keuze!

Filteren
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
 

Voordeuren

De voordeur is letterlijk een binnenkomer. Hiermee kun je jouw stijl laten zien en benadrukken. Lundia heeft verschillende series die zich kenmerken door hun eigen ontwerp, functies en details. Zo vind je zeker een voordeur die past bij jouw huis. Wat dacht je van glas in lood, opvallende profielen of strakke lijnen?

Authentiek en Sierlijk voordeuren

Klassiek, tijdloos en stijlvol. Met deze serie benadrukken we de authentieke vorm met de mogelijkheden van nu. Je vindt hier voordeuren met roosters en verschillende glassoorten. Dit geeft elke deur een uniek karakter. Bekijk hoe een deur verandert qua stijl met een andere glassoort. Zo kun je deur Juriaan bestellen met twee soorten glas in lood, namelijk Juntura en Monida. Ze geven de deuren een totaal andere look. Één ding is zeker met de deuren Authentiek en Sierlijk creëer je veel sfeer!

Robuust en Traditioneel voordeuren

Laat het buitenleven terugkomen in je voordeur. De verschillende ruitverdelingen en glassoorten bieden talloze mogelijkheden om die prachtige, landelijke sfeer te benadrukken. Denk aan een 4-ruitsverdeling, 9-ruitsverdeling, glas in lood, blank glas en glas in combinatie met roosters. Wist je dat voordeur Hielke ook toepasbaar is als duo-deur? Hierbij kun je de bovenkant en onderkant van de deur apart van elkaar openen. Bepaal zelf hoe je deur eruit ziet!

Eerlijk en Eigentijds voordeuren

De serie Eerlijk en Eigentijds is uniek door de uitgebreide keuze in glassoorten. De verschillende glas in lood varianten geven je alle mogelijkheden om je deur aan te laten sluiten bij jouw wensen. We bieden glas in lood met een zeer klassieke uitstraling en glas in lood met een wat modernere uitstraling. De keuze is aan jou. Liever een dichte deur? Ga dan voor deur Daan met fraaie panelen en profielen. Dit deurmodel heeft een licht klassiek karakter en past daarom uitstekend bij verschillende stijlen woningen.

Helder en Verfijnd voordeuren

Laat je voorgevel versieren door moderne vormen en strakke lijnen van de Helder en Verfijnd serie. Alle voordeuren in deze serie, met uitzondering van deur Didier, dragen het Slim en Zuinig logo. Dit betekent dat je kiest voor een isolerende buitendeur! De isolerende kern van deze deuren houdt de warmte binnen en de kou lekker buiten. Heerlijk isolerend en energiebesparend!

Isolerende voordeuren

Voordeuren met het Slim en Zuinig logo kom je niet alleen tegen in de serie Helder en Verfijnd, maar in elke serie met voordeuren. Je herkent deze deuren aan het Slim en Zuinig logo.

Je hebt je favoriet gevonden, en dan? Tijd voor de details. Maak je voordeur helemaal af met een bijpassend veiligheidspakket, brievenbuspakket en tochtvaldorpel. Zo creëer je zelf het perfecte aanzicht van jouw woning! 

 

 
Lundia Compleet service

De door jou gekozen buitendeur wordt digitaal ingemeten, afgelakt in een RAL kleur naar keuze en netjes afgehangen in je huis.