Hardhouten voordeur

Ben je op zoek naar een traditionele, hardhouten voordeur? Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment. Liever een isolerende deur? Bekijk dan onze Slim en Zuinig voordeuren!

Filteren
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
 

Een hardhouten voordeur kopen?

Bij ons kun je kiezen tussen goed, beter en best! Zowel in de kwaliteit van de voordeur als de manier waarop de deur is afgewerkt. Met een massief hardhouten voordeur kies je voor de betere voordeur. Wil je voor de allerbeste voordeur gaan? Kies dan voor een deur van hardhout met isolatiekern, je herkent ze aan het Slim en Zuinig logo. Het assortiment van Lundia met hardhouten voordeuren is groot. Ben je op zoek naar een harthouten voordeur met een rooster of naar een hardhouten voordeur met glas? Bij ons vind je het allemaal. We hebben ook een ruimte keus aan verschillende stijlen: van moderne tot landelijke en klassieke ontwerpen en van eenvoudige tot opvallende designs. De keuze is helemaal aan jou!

 

 
Lundia Compleet service

De door jou gekozen buitendeur wordt digitaal ingemeten, afgelakt in een RAL kleur naar keuze en netjes afgehangen in je huis.