Boekenkast wit

Een witte boekenkast op maat gemaakt of stel een eigen boekenkast in de kleur wit samen met een van onze modulaire kastsystemen. Ontdek alle witte boekenkasten van Lundia en vind de witte boekenkast die helemaal past bij jouw wensen!

Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 10

Oplopend sorteren
per pagina
Filteren
  1. Smalle boekenkast op maat met laden
  2. Boekenkast op maat van vloer tot plafond
  3. TV-kast op maat met boekenkast
  4. Boekenkast op maat met dressoir
  5. Boekenkast op maat onder schuine kap
  6. Boekenkast op maat met speelse verdeling
  7. Smalle boekenkast op maat met deur
  8. Boekenkast in zwart en wit met diepteverdeling
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 10

Oplopend sorteren
per pagina
 

Een kast voor elke kamer

Elk huis heeft natuurlijk zijn meest unieke eigenschappen. Of het nu een glas-in-lood-raam is of een schattig kruiden-keldertje, er is altijd wel iets wat de woning uniek maakt. Maar er is ook één ding wat elk huis eigenlijk wel nodig heeft: bergruimte. Dit kan namelijk de functionaliteit maar, zonder dat je het door hebt, ook de sfeer van je huis beïnvloeden. Wanneer je nét niet genoeg kastruimte in je schuifdeurkast hebt zorgt dat er namelijk direct voor dat de rest van je ruimte ook rommeliger zal eindigen. Je kent het wel: de eeuwig uitbreidende verzameling achter je deur die ooit begon als dat ene paar schoenen wat je niet in de kast kwijt kon.

Hoe goed je ook speurt in de basis collecties, kasten zijn gewoon unieke meubels en die verdienen dan ook speciale aandacht. Met een Lundia schuifdeurkast haal je dan ook wat speciaals in huis: een kast met karakter. De kasten zijn namelijk perfect op maat af te stellen op de ruimte. Heb je een schuine wand waarbij je net niet lekker door uitkomt? Dan puzzel je er zonder enige moeite een prachtige schuifdeurkast in. Op deze manier benut je elk hoekje in je kamer!

 

Dat staat als een kast

Het in elkaar zetten van een kast kan nog best een avontuur zijn. Gelukkig hebben we voor de Lundia schuifdeurkasten een mooie handleiding gemaakt, zodat je er zelf prima mee aan de slag kunt. Omdat het voor sommige mensen nog best een lastig klusje kan zijn, hebben we ook een handige serie instructievideo’s. Zo kun je zonder je het zweet op de rug te werken na de tijd trots zijn op je zelfgebouwde nieuwe kast. Daar kun je vervolgens elke keer dat je de kamer in loopt weer mooi trots op zijn!

Ben je zelf niet zo technisch aangelegd? Niet gevreesd, we kunnen je schuifdeur natuurlijk ook komen monteren. Onze montageservice heeft jaren ervaring met het perfect plaatsen van jouw nieuwe kast. De monteur zal eerst de door jou uitgekozen locatie komen opmeten, om vervolgens de kast perfect op zijn plekje te zetten. Lundia werkt met verschillende montagebedrijven, zo zorgen we er voor dat er altijd een monteur in de buurt is om je van de kast van je dromen te komen voorzien. Natuurlijk werken we alleen met gespecialiseerde vak-monteurs, zo kunnen we je een unieke kwaliteitsgarantie geven voor een unieke kast.

Boekenkast wit

Op zoek naar een boekenkast in de kleur wit? Een witte boekenkast is de must-have voor iedere liefhebber van lezen. Je boeken verdienen een mooie en stijlvolle plek om gezien te worden. Dat komt met de witte boekenkasten van Lundia helemaal goed! Een witte boekenkast heeft een bijzondere uitstraling en veel handige functionaliteiten. Wij ontwerpen graag jouw ideale witte boekenkast. Zo kun je bij ons terecht voor een eenvoudige witte boekenkast tot een complete bibliotheek. Ontdek onze complete collectie witte boekenkasten!