Quadrant van ABC Reoler is een designkast op maat met een grote reeks aan mogelijkheden. De gepatenteerde verbinding in combinatie met slanke gelakte panelen maakt een Quadrant designkast echt bijzonder. De aluminium details geven de designkast een zeer strakke en minimalistische uitstraling. Een meubel voor de echte design liefhebber. De ruimtedeler van Quadrant is ook leverbaar met deuren, en laden. Door de vele mogelijkheden is Quadrant een designkast op maat.

Maatwerk kasten worden door onze kastexpert voor u ontworpen in een gratis online adviesgesprek.

Boek een adviesgesprek

ABC Reoler heeft haar ‘Quadrant-collectie’ uitgebreid met twee nieuwe maatvoeringen. De slanke, galakte panelen zijn nu ook verkrijgbaar in de lengtes 58 en 29 cm. Dit geeft veel nieuwe mogelijkheden voor de functionaliteit en vormgeving van uw kast. Een van de voordelen aan deze uitbreiding is dat de populaire hangende elementen nu dus ook in een bredere variant kunnen worden verwerkt in een ontwerp.

 In de Lundia winkels zijn voorbeeld kastopstellingen tevinden. Hier krijgt u een beeld van ABC Reoler kastopstellingen, accessoires en kleurstalen. Laat u inspireren! Kijk direct waar de Lundia winkel bij u in de buurt is.

v.a. € 2.000,00

Garantie

Wij bieden jou 10 jaar jaar garantie op dit product

Materiaal kasten deur MDF, Folie
Softclose kasten Ja
Spiegel Zonder spiegel
Glas kasten Zonder glas
Kleurfamilie Wit
Soort kast Roomdivider
Handgrepen kasten Standaard
Laden kasten Ja, Nee
Afwerking kasten Hout-decor
Stijl Scandinavisch, Minimalistisch, Modern, Tijdloos
Garantie in jaren 10 jaar