Lundia

De Droomfabriek, Leiden

Bij Lundia Leiden zijn voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en wij nemen graag de tijd voor u.

Lundia Concept Dealer Leiden

Kasten en kastwanden brengen een huis op orde en zorgen voor rust en ruimte in het interieur. Wandbreed, plafondhoog of een standaard afmeting. Door de vele mogelijkheden in materialen en kleuren kunt u een kast ontwerpen die geheel aan uw wensen voldoet. De Droomfabriek vindt het een uitdaging om voor elke ruimte opbergmogelijkheden te ontwerpen. Met als uitgangspunt dat functie en design perfect moeten harmoniëren,
of juist contrasteren. Iedere toepassing wordt zo een individueel stijlelement en draagt bij aan de uitstraling van een smaakvol interieur. Geen enkele oplossing is standaard, de kwaliteit is dat wel.

In de Droomfabriek vindt u het complete Lundia assortiment: Lundia Orginal, Lundia Nuvola maatwerkasten, Lundia Nuvola slaapkamerkasten en schuifdeurkasten op maat van Lundia.

Komt u ons een bezoek brengen?

Neem dan alvast de afmetingen mee van de ruimte en laat u verrassen door onze oplossingen. Uiteraard kunt u ons ook uitnodigen bij u thuis, zodat we ter plekke kunnen kijken naar oplossingen voor uw ruimte. Dit doen wij uiteraard geheel vrijblijvend.

Routebeschrijving

Vanuit de richting Den Haag:

Vanaf de A4, neem afslag 6a Zoeterwoude Rijndijk. Ga na 500m linksaf de N11 op. Na 300m rechtsaf de Willem van der Madeweg op. Aan het einde linksaf richting Leiden. U bevindt zich nu op de Hoge Rijndijk. Bij het kruispunt gaat u rechtdoor. U ziet nu direct de Droomfabriek aan uw rechterhand. Ga vlak voor de showroom rechtsaf om uw auto gratis te parkeren.

Vanuit de richting Amsterdam:


Vanaf de A4, Neem afslag 6 Hoogmade. Neem na 350m de eerste afslag van de rotonde (N446) richting Leiderdorp. Neem na 450m de derde afslag op de rotonde. Neem bij de volgende rotonde de tweede afslag (rechtdoor). Bij het derde stoplicht (over de brug) rechtsaf. U ziet nu direct de Droomfabriek aan uw rechterhand. Ga vlak voor de showroom rechtsaf om uw auto gratis te parkeren.

Openingstijden

maandag : Gesloten
dinsdag : 09.30 - 17.30
woensdag : 09.30 - 17.30
donderdag : 09.30 - 17.30
vrijdag : 09.30 - 17.30
zaterdag : 09.30 - 17.00
zondag : 12.00 - 17.00

Contactgegevens

Hoge Rijndijk 278
2314 AL LEIDEN
Telefoon: 071 - 5898858
Email: info@droomfabriek.com

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.