Lundia

Koppich, Nijmegen

Bij Koppich zijn voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en wij nemen graag de tijd voor u.

Lundia Concept Dealer Nijmegen

Koppich is een eigenzinnige woonwinkel in het centrum van Nijmegen. Koppich selecteert bijzondere producten die met passie gemaakt zijn door ontwerpers die er een verhaal bij hebben. Waarom is het bedacht, wat is er nu zo bijzonder aan, kan het ook anders gebruikt worden? Maar vooral ook, kunnen we het tegen een verrassende prijs aanbieden? En toch kleinschalig in Nederland of bij de buren produceren. We vertellen je er graag over.


Koppich zet het anders neer


Wij houden graag wat goed is. Lundia Original, het bekende systeem, adviseren en verkopen we al jaren. Het is en blijft een geniaal systeem met ongekende mogelijkheden. Gecombineerd met nieuwe onderdelen maken we er een bijzondere kast van. Verrassend, 'langlevig' en milieuvriendelijk.

Koppich wil het strak

Muziek en televisie; het is in ieder huishouden. Maar het mag voor ons wel zonder de bundel draden in het zicht of de zwarte zuilen in de kamer. Koppich maakt dus tv-kasten op maat. Alles passend en fraai opgeborgen, nog steeds een prima geluid en de apparatuur bedienbaar met de kast dicht. Hangend of staand.

Koppich maakt kasten op maat

Wij breken ons graag de kop over een ruimte die niet geschikt is maar waar de kast op maat wel moet passen. Een opbergoplossing bedenken binnen het budget met maximale kwaliteit dat zijn de leuke uitdagingen: van zolder tot werkkamer, boekenkast tot inloopkast of een combinatie hiervan. We doen het.

Openingstijden

U bent van harte welkom in onze winkel. Maar omdat we vaak klanten thuis adviseren, zijn we niet altijd aanwezig. Wilt u langskomen? Bel of mail even, dan weet u zeker dat we voor u klaar staan. Liever buiten kantoortijden afspreken? Geen probleem, neem gerust contact op!

Contactgegevens

Van Welderenstraat 81
6511 ME NIJMEGEN
Telefoon: 024 - 7506247
Email: info@koppich.nl

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.