Lundia

ABC Quadrant

Quadrant van ABC Reoler is een design meubel met een grote reeks aan mogelijkheden. De aluminium details geven de kast een zeer strakke en minimalistische uitstraling.

ABC-Quadrant-hangende-kast-lundia

Design kast voor elke toepassing.

Denemarken heeft een lange traditie wanneer het gaat om strak en functioneel design. De kasten van ABC Reoler Quadrant passen uitstekend in die traditie.

Met het opbergsysteem van Quadrant is geen enkele toepassing onmogelijk. Het systeem is geschikt voor eenvoudige solitaire meubels of een complete kastenwand met ruimte voor de TV. Een kast met wieltjes eronder als roomdivider of een opbergkast in de hal. Quadrant maakt gebruik van MDF panelen die zeer dun zijn; slechts 12 mm. Het systeem is modulair waardoor u altijd kunt veranderen, aanpassen of uitbreiden.

Ontwerp je eigen Quadrant kast
abc-quadrant-roomdivider-op-wielen

Minimalistisch en modulair


U heeft uw kast al in uw gedachten. Het soort kast, de maten, kleuren, op wieltjes, aantal vakken. Met de adviseurs van de Lundia winkel kunt u afstemmen hoe uw ideale kast eruit moet gaan zien. Quadrant is geschikt om aan de wand te hangen maar kan ook op een plint, wielen of pootjes geleverd worden. Uiteraard zijn deze verstelbaar zodat de kast altijd mooi recht staat. De kast kan in 23, 33 of 42 cm diepte worden gemaakt. Ook kunt u de drie dieptes in één kast combineren.

Een kastensysteem met minimaal materiaal gebruik en sterke grafische belijning. Leverbaar in vele lakkleuren. De strakke en minimalistische uitstraling van ABC Quadrant wordt versterkt door het ‘push to open’ systeem voor deuren, laden en kleppen. Geen metalen knopjes of greepjes meer als u dat niet mooi vindt.

Bekijk de collectie
Lundia

Bekijk onze andere merken

ABC-quadrant-boekenkast-lundia-designkasten

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.