Modern en stijlvol

Lundia

Garderobekasten

Laat je verrassen door onze nieuwe lijn in garderobekasten. Perfect afgewerkt, 10 jaar garantie en duurzaam. Dat zijn de kenmerken van de garderobekasten van Lundia. De vele mogelijkheden in opbergen, kleurstelling en afwerking zijn oneindig.

Lundia Garderobekast met hoek

Garderobekasten op maat

De garderobekasten van Lundia zijn een verrijking voor elke slaapkamer. Met hun stijlvolle lijnen passen ze bij iedere woontrend. De details zorgen voor de finishing touch: kies je voor strakke, lange handgrepen of voor ronde greepjes van kristal? Je stelt je garderobekast samen uit verschillende modules, met de afmetingen die bij jou passen. Ook de binnenkant bepaal je helemaal zelf. Zeg het maar: laden en legvakken of juist heel veel hangruimte?

Maak een afspraak

Garderobekasten met schuifdeuren/ draaideuren of helemaal zonder deuren

Ook als het gaat om de deuren van je garderobekast, heb jij het bij Lundia voor het zeggen. Ga je voor ruimtebesparende schuifdeuren of heb je liever draaideuren? Wat natuurlijk ook nog kan is kiezen voor een open kast, helemaal zonder deuren.

Je kunt vervolgens ook nog eens kiezen uit een uitgebreide collectie kleuren of zelfs bij een kast met schuifdeuren afwisselen met spiegels of verschillende soorten glas. Afhankelijk van de breedte van de garderobekast bekijken wij samen met jou hoeveel kastdeuren nodig zijn: twee, drie, vier of nog meer?

Bekijk een aantal voorbeelden
Lundia garderobekast met werkplek op maat
Lundia

Bekijk ook onze kasten op maat

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.


Lundia handgreep voor garderobekast swarovski

Advies en inspiratie voor jouw garderobekast

De adviseurs van Lundia helpen je graag bij het ontwerpen van je garderobekast. Samen nemen jullie de mogelijkheden door, van buiten én van binnen. Hoeveel legplanken en hangrails heb je nodig, wil je opbergvakken of uittrekbare planken? En wat dacht je van een speciale dassenhouder, broekhouders of een schoenenrek? Ga snel langs bij één van onze verkooppunten en laat je inspireren!

Zoek een Lundia verkooppunt