Modern en stijlvol

Lundia

Garderobekasten

Laat je verrassen door onze nieuwe lijn in garderobekasten. Perfect afgewerkt, 10 jaar garantie en duurzaam. Dat zijn de kenmerken van de garderobekasten van Lundia. De vele mogelijkheden in opbergen, kleurstelling en afwerking zijn oneindig.

garderobekast-met-hoek-lundia-kasten-op-maat

Garderobekasten op maat


Strakke belijningen, modern en stijlvol zijn zeker op deze garderobekasten van toepassing. Een aanwinst voor je slaapkamer: een garderobekast is nog nooit zo mooi en functioneel geweest. De details maken deze kasten uniek. Houd je van helemaal strak of juist van kristallen handgrepen, de garderobekasten van Lundia hebben het allemaal.

De garderobekasten zijn opgebouwd uit verschillende modules. Breedtes, lengtes, hoogtes kunnen naar eigen smaak opgebouwd worden. Dit geldt ook voor de binnenkant van de kast. Wil je meer laden, legvakken of juist een groter hanggedeelte, dankzij de modules bepaal je dit helemaal zelf.

Bekijk alle mogelijkheden
garderobekast-op-maat-lundia-kasten-op-maat

Garderobekast met schuifdeur


De garderobekast met schuifdeur is volledig zelf samen te stellen. 2-, 3- en 4-schuifdeuren, de kleuren van de schuifpanelen, spiegels, opbergvakken, extra legplanken & hangrails, hangers, dassenhouder, uittrekbare opbergplank, broekhangers, schoenenrek en meer. De garderobekast met schuifdeur heeft grote schuifpanelen waardoor de kast in één oogopslag overzichtelijk en ruim is

Om de talrijke mogelijkheden te bespreken staan de adviseurs van de Lundia winkel klaar. Zij nemen uitgebreid de tijd om alle wensen uit te werken.

Bekijk alle schuifdeurkasten
Garderobekast-met-draaideur-op-maat

Garderobekast met draaideur


De garderobekast met draaideur is volledig zelf samen te stellen. 2-, 3-, 4-deuren (en meer), kleuren, spiegels, verschillende handgrepen & afwerkingen, opbergvakken, extra legplanken & hangrails, uittrekbare opbergplanken, broekhangers, schoenenrek en meer.

Met de adviseurs van de Lundia winkel kun je afstemmen hoe jouw ideale kast eruit moet gaan zien. Laat je verrassen door deze nieuwe lijn. De Lundia adviseur helpt je graag verder.

Bekijk alle draaideurkasten
Lundia

Bekijk ook onze kasten op maat

lundia-garderobekast-met-draaideur

Inloopkasten


Met de inloopkasten van Lundia word je kast een ruimte om in weg te dromen. Zie je het al voor je? Al je kleding, beddengoed en schoenen netjes gesorteerd in één prachtige opbergruimte. Hoe je de kast praktisch inricht kan je helemaal zelf bepalen. De inloopkast is namelijk volledig zelf samen te stellen.

Bekijk alle inloopkasten
Lundia

Waar te koop?

Greep-Swarovski garderobekast

Advies en inspiratie voor jouw garderobekast


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Lundia heeft naast haar collectie boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.