Lundia

Laminaat kopen in Harderwijk

Op zoek naar laminaat in Harderwijk? Het assortiment Lundia laminaat is te bewonderen bij Karwei in Harderwijk. Het laminaat van Lundia vormt de basis voor je interieur, is erg duurzaam en slijtvast. Laat je inspireren en ontdek de collectie laminaat bij Karwei in Harderwijk!

large-Lundia E&E Landelijk binnendeur levi sanne

Laminaat vind je bij Karwei in Harderwijk

Laminaatvloeren zijn enorm populair vanwege hun natuurlijke en tijdloze uitstraling.

Dankzij de grote variatie aan kleuren en stijlen, past laminaat van Karwei uit Harderwijk in ieder interieur. Bovendien is een laminaatvloer geschikt voor vloerverwarming.

Lundia biedt laminaatvloeren die kleur- en slijtvast zijn en weinig onderhoud vergen. Ons laminaat heeft een lange levensduur en is voorzien van het FSC-keurmerk, dat noemen wij dubbel duurzaam! Kom de complete collectie laminaat bewonderen bij Karwei in Harderwijk!


Bekijk alle laminaat vloeren
Lundia

Laminaat winkel in Harderwijk

Ontdek zelf welke vloer bij jou past

Met de Lundia laminaatkiezer bepaal jij zelf welke vloer bij jouw stijl en interieur past! Snel en gemakkelijk.

Lundia

Laminaat tips & inspiratie van Karwei Harderwijk

large-Lundia_laminaat_Eerlijk-en-eigentijds+model

Laminaat leggen

Lundia laminaat is gemakkelijk te leggen door het speciale click systeem. Geniet snel van je nieuwe laminaatvloer. Bekijk hier de instructiefilm en het stappenplan voor het leggen van onze collectie Lundia laminaat. Ook bij Karwei in Harderwijk staan laminaat specialisten klaar om jou van het beste advies te voorzien!

Bekijk de instructie laminaat leggen online of kom naar Karwei in Harderwijk. De Lundia laminaatspecialisten staan daar voor je klaar!

Instructie laminaat leggen
Lundia

Laminaat specialist in Harderwijk

Karwei is de Lundia laminaatspecialist in Harderwijk

Kom naar Karwei in Harderwijk voor het beste advies op het gebied van laminaat. De Lundia laminaat specialisten helpen je graag bij jouw keuze. Samen vinden we de voor jou perfecte laminaatvloer die helemaal aansluit op jouw wensen. Maak je interieur compleet en kies voor laminaat van Lundia.

Contactgegevens van Karwei in Harderwijk

Karwei Harderwijk
Harderwijk
Zuiderbreedte 17
3845 MC

large-Lundia_laminaat_Eerlijk-en-eigentijds+model

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.