Lundia

Lundia Den Haag

Lundia Kastenwinkel Den Haag is gevestigd aan de Frederikstraat in Den Haag. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek of advies op maat!

Lundia winkel Den Haag

Woont u in de regio Den Haag en en bent u op zoek naar een Lundia kast of een kast op maat gemaakt? Bij Lundia Kastenwinkel Den Haag bent u aan het juiste adres. Lundia Kastenwinkel Den Haag levert kasten in Den Haag. Wij zijn de specialist in het op maat maken en leveren van kasten in de regio Den Haag. Wij maken kasten op maat. Via verschillende tekenprogramma’s ontwerpen wij direct de door u gewenste kast. Hierbij kunt u denken aan inloopkasten, schoenenkasten, schuifdeurkasten en boekenkasten. Ook kunt u bij Lundia Kastenwinkel Den Haag terecht voor de vertrouwde Lundia Original collectie en andere meubels uit het Lundia assortiment. Naast het Lundia Original systeem en het 100% Nuvola maatwerkprogramma verkopen wij ook producten van bekende merken als ABC-Quadrant en Elfa.

Geen 'gewone' kastenwinkel


Profiteer nu van onze jarenlange ervaring en expertise in de woonbranche! Door de komst van interieurspecialist Ruud Revers heeft Lundia Kastenwinkel Den Haag waardevolle expertise en ervaring in huis gehaald. Ruud Revers is gespecialiseerd in het ontwerpen van kasten. Het op maat maken van kledingkasten, schuifdeurkasten, inloopkasten, schoenenkasten en boekenkasten behoren tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Met behulp van verschillende tekenprogramma’s ontwerpt Ruud Revers de door u gewenste kast. Op deze manier krijgt u een goede indruk van de kast zoals deze bij u thuis komt te staan. Komt u er op de website niet uit of twijfelt u ergens over? Geen probleem! Wij gaan graag de uitdaging aan om uw woonwens te realiseren.

Kom langs voor een vrijblijvend gesprek of bel voor een afspraak!


Lundia Kastenwinkel Den Haag is van dinsdag tot vrijdag vanaf 10:00 tot 17:30 geopend en op zaterdag vanaf 10:00 tot 17:00. In de ochtenduren bieden wij een ‘advies op maat’ service. Een van onze medewerkers komt geheel vrijblijvend bij u thuis langs om uw woonsituatie te bekijken. U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen met Lundia Kastenwinkel Den Haag, te e-mailen of via de website het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Heeft u een vraag voor Lundia Kastenwinkel Den Haag? Bel of mail ons dan.

Openingstijden

op afspraak buiten deze tijden is mogelijk

maandag : gesloten
dinsdag : 12.00 - 17.00
woensdag : 12.00 - 17.00
donderdag : 12.00 - 17.00
vrijdag : 12.00 - 17.00
zaterdag : 10.00 - 16.30
zondag : gesloten

Contactgegevens

Frederikstraat 575
2514 LR DEN HAAG
Telefoon: 070 - 3659120
Email: lundiadenhaag@gmail.com

Lundia winkels

Lundia Amsterdam
Lundia Den Haag
Lundia Dronten
Lundia Eindhoven
Lundia Groningen
Lundia Oldenzaal
Lundia Rotterdam
Lundia Utrecht

Lundia Concept dealers

De Droomfabriek, Leiden
Koppich, Nijmegen
Van Ursum Kasten, Zwaag

Lundia Original Dealers

De Keukenstudio, Maastricht
Kleur op Kleur, Friesland
Rob Brandt Design, Arnhem
Van Duivenboden, Haarlem

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.