Lundia

Lundia Original Dealers

Hier ziet u het overzicht van de Lundia Original Dealers in Nederland. Deze winkels verkopen enkel het Lundia Original systeem uit de collectie van Lundia.

Overzicht Lundia Original Dealers

Bij de Lundia Original dealers kunt u uitsluitend terecht voor de producten uit de Lundia Original collectie. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Voor de overige Lundia collectie en natuurlijk ook Lundia Original kunt u terecht bij de Lundia Winkels.De Lundia Original dealers geven een gedegen indruk van de mogelijkheden, de kwaliteit en de kleuren van Lundia Original. Bij de Lundia Original dealer ontwerpen we samen met u, uw ideale kast of meubel. Dat kan een solitair meubel zijn maar ook wand-tot-wand en vloer tot plafond is bij ons mogelijk.Cabinet Store , Den Haag

Frederikstraat 575
2514 LR Den Haag
T
070 365 9120

Openingstijden:

Maandag: Op afspraak
Dinsdag - Vrijdag : 12.00-17:30
Zaterdag: 10.00 - 17.00
Zondag: GeslotenLundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.