Lundia

Jong Wonen, Breda

Bij Jong Wonen zijn voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en wij nemen graag de tijd voor u.

Lundia Concept Dealer Breda

Jong Wonen is een gespecialiseerde zaak op het gebied van kasten, in de breedste zin van het woord; slaapkamerkasten, woonkamerkasten, kantoorkasten, bijkeukenkasten, badkamerkasten, bergkasten, schoenenkasten, kortom alles wat met opruimen in huis te maken heeft kunnen wij U leveren. Zowel in Standaard als Maatwerk oplossingen.

Showroom

Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Breda aan de Haagdijk nr. 50. Wij willen U graag adviseren en U zo veel mogelijk op weg helpen om de juiste keuze te kunnen maken. Wij staan U dan ook graag te woord in onze showroom van ca. 1000 m².
Wij kunnen via onze tekenprogramma's U een een goed 3D beeld geven, waar wij hele ruimtes kunnen intekenen. Bent U geïnteresseerd bezoek onze showroom dan vrijblijvend.

Parkeergelegenheid

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterzijde van onze showroom aan de Donkvaart (tijdens uw bezoek gratis)
Aan de voorzijde in de winkelstraat Haagdijk kunt U tegen betaling parkeren.

Openingstijden

maandag : op afspraak
dinsdag : 09.30 - 17.30
woensdag : 09.30 - 17.30
donderdag : 09.30 - 17.30
donderdag : op afspraak
vrijdag : 09.30 - 17.30
zaterdag : 09.30 - 17.00
zondag : gesloten

Contactgegevens

Haagdijk 50
4811 TV Breda
Telefoon: 076-5228533
Email: info@kasten.nl

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.