Lundia

Hamers@Home, Tilburg

Bij Hamers@Home in Tilburg zijn voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en wij nemen graag de tijd voor u.

Lundia Concept Dealer Tilburg

Hamers@Home Kastenbouwers is ruim 25 jaar toonaangevend op het gebied van (maatwerk) kasten. Met een professioneel en gedreven team onder leiding van Leon Hamers ben je verzekerd van kwalitatief hoge producten en een uitstekende service tegen een voordelige prijs. Meedenken met de klant in oplossingen en in specifieke situaties. Iedere ruimte is anders en vraagt om een andere aanpak. Een prettige sfeer in huis creëren, met kwalitatief hoogstaande kasten waar je jarenlang plezier van hebt? Kies bewust voor Hamers@Home Kastenbouwers.

Klantbeleving

Naast het feit dat betaalbaar maatwerk en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan, draait het ook om jou als klant. Vanaf het moment dat je onze showroom binnenloopt of website bezoekt willen we jou inspireren!. Welke stijl interieur is er nu in je woning toegepast, beschik je over opbergruimte(s), wil je deze creëren; waar liggen de exacte behoeften? Dit zijn zaken waarbij we je aan de hand mee willen nemen om zo te komen tot het beste advies. Functionele kasten met een originele en unieke uitstraling. Hamers@Home Kastenbouwers; opgeruimd thuiskomen.

Advies op maat

Adviseren vinden wij bij Hamers@Home Kastenbouwers erg belangrijk. Om ervoor te zorgen dat klanten tevreden en met een positief gevoel onze showroom verlaten, bieden wij advies op het hoogste niveau. Dit wil zeggen; persoonlijke aandacht en meedenken met jou als klant. We nemen je mee op reis en laten je ervaren welke legio mogelijkheden er zijn op het gebied van kasten. Achter Hamers@Home Kastenbouwers staat een professioneel team met ruim 25 jaar ervaring in de branche en dat ervaar je!

Service zoals je dat wenst

Service is niet overal vanzelfsprekend. Bij Hamers@Home Kastenbouwers staat service voor er zijn wanneer jij ons nodig hebt. Wij voorzien jou graag van de juiste informatie om zo tot de optimale oplossing te komen. We ontwerpen kasten die voor iedere ruimte in huis geschikt zijn; standaard en maatwerk slaapkamerkasten, woonkamerkasten, kledingkasten met schuifdeuren, (luxe) inloopkasten en kast- en garderobeaccessoires. Een breed assortiment en van de hoogste kwaliteit. De professionals van ons montageteam komen graag bij je inmeten en monteren. Maar ook voor een demontage-klus draaien wij onze hand niet voor om.

Openingstijden


maandag : op afspraak
dinsdag : 10.00 - 18.00
woensdag : 10.00 - 18.00
donderdag : 10.00 - 18.00
donderdagavond: koopavond tot 21.00
vrijdag : 10.00 - 18.00
zaterdag : 10.00 - 17.00
zondag : gesloten

Contactgegevens

Ringbaan Zuid 372
5022 GA Tilburg
Telefoon: 013 - 46 27 420
Email: info@hamerstilburg.nl

Lundia winkels

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.