Lundia

Lundia Eindhoven

Lundia Eindhoven kunt u vinden aan de Aalsterweg. U bent altijd
welkom om even binnen te lopen en wij nemen graag de tijd voor u.

Lundia winkel Eindhoven

In de winkel ziet u een overzicht van de kasten collecties die Lundia voert. Hier kunt u verschillende kasten, accessoires en kleurstalen bekijken. Voor elke ruimte zijn er opbergmogelijkheden. Wij vinden het een uitdaging om samen met u de perfecte kast te ontwerpen. U heeft vast een idee in uw hoofd, graag bespreken wij met u de uitgebreide mogelijkheden en zorgen voor de uitvoering daarvan.


Ontwerpen van uw kast

Middels een 3D tekenprogramma tekenen wij de gewenste kast voor u. U ziet direct het resultaat. Of het nu om een groot wandmeubel, buffetkast, een bibliotheek, werkplek of een ruimtebesparende opbergoplossing gaat. Wij geven u altijd een eerlijk advies.

Maatwerk oplossingen

Waar standaard niet toereikend is kunt u met het maatwerkprogramma van Nuvola uit de voeten. Een designkast die tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt kan worden.

Deskundig advies

Wilt u deskundig advies van één van onze adviseurs over mogelijkheden, maatvoering en inrichting van
uw gewenste kast/meubel, kom dan langs bij Lundia Eindhoven. Wij helpen u graag verder.

Advies aan huis

Buiten winkelopeningstijden bieden wij thuisadvies service aan. Als ervaren kastontwerper komen we bij u thuis, wanneer het u schikt, om samen de juiste kast te ontwerpen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Lundia Eindhoven of op de website het thuisadvies aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Openingstijden

Vakantiesluiting van 9-7-2018 t/m 28-7-2018

maandag : op afspraak
dinsdag : op afspraak
woensdag : 13.00 - 17.30
donderdag : 13.00 - 17.30
vrijdag : 13.00 - 17.30
zaterdag : 09.30 - 17.00
zondag : gesloten

Contactgegevens

Aalsterweg 8
5615 CE EINDHOVEN
Telefoon: 040 - 2445171
Email: eindhoven@koppich.nl

Lundia winkels

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.