Lundia

Lundia Eindhoven

Lundia Eindhoven verzet de bakens....

Lundia winkel Eindhoven tijdelijk gesloten.

de winkel in Eindhoven is gesloten. De komende weken pakken we alles in en verhuizen we de kasten tijdelijk naar ons magazijn. Tijdelijk werken we vanuit onze winkel in Nijmegen. We zijn daar bereikbaar voor alle vragen en service. Zoals gebruikelijk blijven we u graag thuis bezoeken voor het ontwerpen van een kast op maat. Vanzelfsprekend bent u van harte welkom in onze winkel in Nijmegen. Uw komst en de genomen moeite belonen we graag.


Advies aan huis

Buiten winkelopeningstijden bieden wij thuisadvies service aan. Als ervaren kastontwerper komen we bij u thuis, wanneer het u schikt, om samen de juiste kast te ontwerpen. Hiervoor kunt u contact opnemen met Lundia by Koppich in Nijmegen of op de website het thuisadvies aanvraagformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontwerpen van uw kast
Middels een 3D tekenprogramma tekenen wij de gewenste kast voor u. U ziet direct het resultaat. Of het nu om een groot wandmeubel, buffetkast, een bibliotheek, werkplek of een ruimtebesparende opbergoplossing gaat. Wij geven u altijd een eerlijk advies.

Maatwerk oplossingen

Waar standaard niet toereikend is kunt u met het maatwerkprogramma van Nuvola uit de voeten. Een designkast die tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt kan worden.

Deskundig advies

Wilt u deskundig advies van één van onze adviseurs over mogelijkheden, maatvoering en inrichting van
uw gewenste kast/meubel, wij helpen u graag verder.


Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.