Lundia

Lundia Oldenzaal

Woudenberg Wonen

Lundia winkel Oldenzaal

Parkeren voor de deur

Lundia Oldenzaal. Direct gelegen aan de A1. Via afrit 33 bereikt u naar 800 meter onze ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. Onze ontwerpstudio vindt u aan de Nijverheidsstraat 50, voorbij badkamerspecialist Keizers, aan de achterzijde van Smellink wonen, naast JYSK en schuin tegenover Decorette.

Persoonlijk advies op maat

Buiten onze reguliere openingstijden bent u ook in de avonduren van harte welkom. Met jarenlange ervaring en expertise in de woonbranche is het vertalen van uw wensen naar uw kast op maat onze passie.

Werkwijze

Onze persoonlijke werkwijze is uw grote voordeel. U heeft wellicht uw nieuwe meubel al geheel voor ogen. U weet wat u erin wilt opbergen en hoe u uw kast wilt hebben ingedeeld. Het maken van een ontwerp voor uwtv kast op maat, kledingkast, schuifdeurkast, boekenkast of elk andere opbergmeubel behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij denken wellicht aan details waar u misschien nog niet aan gedacht heeft. Middels een 3D ontwerp krijgt u een goede indruk van uw kast op maat zoals deze bij u thuis wordt gerealiseerd.

De ontwerpstudio

Om gevoel te krijgen van onze producten, de kleur en kwaliteit, presenteren wij naast het Lundia Original systeem en het 100% Nuvola maatwerkprogramma ook de bekende merken als Raffito, Dall'Agnese, ABC-Quadrant, Mocoba, Slide-art en onze Lundia laminaatvloeren. Liever advies bij u thuis of op de werkvloer? Wij denken graag met u mee en adviseren ook op locatie over de mogelijkheden voor uw kast op maat, nemen de maten en brengen gericht offerte uit. Natuurlijk ook in de avonduren.

Projecten

Maatwerk meubelen voor zakelijk en particulier gebruik. Onze visie is dat een goede productieve maar ook leefbare omgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerkoplossing en het gebruiken van passende materialen. De uiteindelijke inrichting moet dienend zijn voor de gebruikers en uw visie onderstrepen. Een oplossing die zowel praktisch als fraai is, met opbergen als specialiteit. Of het nu om het inrichten van uw woning, kantoor, bibliotheek, recreatie- onderwijs- of zorgomgeving gaat, wij verzorgen het ontwerp, de planning en interieurbouw van boekenkast tot bibliotheek, van projectstoel tot loungeroom, van magazijnstelling tot directiekamer. Lundia Oldenzaal laat uw project leven!

Geopend op afspraak

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 50
7575 BK OLDENZAAL
Telefoon: 0541-200268
Mobiel: 06-20126276
Email:lundia@uwkastopmaat.nl

Lundia winkels

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geĆÆnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.