Lundia

Lundia Rotterdam

Bij Lundia Rotterdam zijn voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en wij nemen graag de tijd voor u.

Lundia winkel Rotterdam

Bereikbaarheid Lundia Rotterdam


Gelegen aan de Goudsesingel nabij het Oostplein is de winkel gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en de auto, parkeren kan voor de deur.

Ontwerpbureau


In de Rotterdamse Lundia winkel is ook een ontwerpbureau gevestigd. Samen met architect Ir. M.J. Klink kunt u sparren over ideeën voor de verbouwing van het interieur of exterieur van uw woning of bedrijfsruimte. Ook voor het uitdenken van complete inrichtingsconcepten voor bijvoorbeeld projectinrichting kunt u voortaan terecht bij Lundia

Voor meer informatie over het Lundia assortiment of de diensten van Lundia Rotterdam kunt u contact opnemen met de Lundia vestiging in Rotterdam via bovenstaande contactgegevens. Uiteraard bent u ook van harte welkom om spontaan langs te komen in de winkel!

Openingstijden

maandag : gesloten
dinsdag : 12.00 - 17.30
woensdag : 10.00 - 17.30
donderdag : 10.00 - 17.30
vrijdag : 10.00 - 17.30
zaterdag : 10.00 - 17.30
zondag : gesloten

Contactgegevens

Goudsesingel 28a
3011 KB ROTTERDAM
Telefoon: 010 - 7510085
Email: info@kast010.nl

Lundia winkels

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.