Lundia

Lundia Utrecht

Bij Fraai Interieur, Zandweg 117 Utrecht

Lundia bij Fraai Interieur, Zandweg 117 in Utrecht, tel: 030-2741246


Momenteel is er een kastenstudio pop-up store in Utrecht. Deze winkel is opgezet door Peter Bomer, die daarnaast ook een kastenstudio in Gorinchem heeft, genaamd Fraai Interieur.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek in zijn pop-up store. Deze bevindt zich op de Zandweg 117, te Meern. De pop-up store in Utrecht is op afspraak geopend. De winkel is speciaal ingericht om de mogelijkheden van maatwerk kasten te laten zien. Samen wordt er gekeken naar uw wensen en behoeften. Daarbij staan ze uitgebreid stil bij de omvangrijke selectie kleuren en onderdelen die Lundia Original heeft.

Advies op Maat

Eigenaar Peter Bomer weet met zijn jarenlange ervaring iedereen van specialistisch advies te voorzien. Het vak is hem met de paplepel ingegoten en dat zie je terug in zijn ontwerpen. Bel 030-2741246 of mail naar peter@fraaiinterieur.nl om een afspraak te maken.

Openingstijden Utrecht pop-up store:
maandag: Op Afsrpaak
dinsdag: Op Afsrpaak
woensdag : Op Afsrpaak
donderdag : Op Afsrpaak
vrijdag : Op Afsrpaak
zaterdag : Op Afsrpaak
zondag : Op Afsrpaak
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.