Lundia laminaat

Industriële binnendeuren

Je hebt ze overal gezien in de bladen en online; de fraaie industriële stalen deuren. Je twijfelt omdat ze niet in je bestaande situatie passen. Met onze deuren kun je eenvoudig dezelfde sfeer creëren. Deze houten deur past namelijk in een bestaand kozijn. Bij deze industriële deuren bestel je altijd een bijbehorend deurbeslagpakket.

Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 22

Aflopend sorteren
per pagina
Filteren
  1. Aren donkerbruin grenen laminaat
  2. Bodie donkerbruin eiken laminaat
  3. Elsa lichtgrijs eiken laminaat extra breed
  4. Gillis bruin eiken laminaat extra breed
  5. Vind het laminaat dat bij je paststart configurator
  6. Gustav sloophout grenen laminaat
  7. Jari lichtgrijs eiken laminaat
  8. Kaja donkergrijs eiken laminaat
  9. Kirsten grijs grenen laminaat
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 22

Aflopend sorteren
per pagina
 

Een stilistische make-over

Ben je druk aan het plannen om je nieuwe stekje eigen te maken of is jouw ruimte gewoon toe aan een nieuwe look? De industriële binnendeur biedt je een perfecte overlap van klassiek en modern. Dit soort deuren zijn helemaal in tegenwoordig, met een reden. De moderne uitstraling die deze met zich meebrengen geeft je ruimte namelijk direct een boost.

Je kunt een nieuwe deur op twee manieren inzetten: je kunt je deur bepalend laten zijn door hem speciaal te ontwerpen of je kunt de deur een aanvullende rol laten spelen. Met nieuwe ruimtes is het altijd mooi om je interieur samen te stellen aan de hand van je binnendeur, zodat je een prachtig totaalplaatje kunt neerzetten. Natuurlijk kan dit ook in bestaande ruimtes, bijvoorbeeld als je interieur al een aansluitende look heeft, of als je een goed excuus zoekt om je meubels ook een stijl-update te geven.

Deurbeslag op maat

Een industriële binnendeur is natuurlijk niet compleet zonder een bijpassende deurklink en sloten. Deze komen bij Lundia voor in twee kleurvarianten: RVS en zwart. Met de zwarte set gooi je een fijn modern sausje over je deuren. Met deze set geef je moeiteloos een verfijnde, strakke look aan je nieuwe binnendeur. De RVS optie is een mooie en klassieke variant. RVS is al terug te vinden in de meeste moderne huishoudens en matcht dan ook makkelijk met bestaande meubels en andere deuren binnen je huis.

Maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Een deurkruk of deurgreep kan namelijk niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in verschillende modellen voorkomen. Het eerste model heeft rechte, strakke lijnen en draagt de naam 'Tord'. Deze deurklink geeft zowel in de RVS als de zwarte variant een extra designerlook aan jouw deur. De 'Vidar' deurkruk is minder strak en heeft ronde afwerkingen. Kies de deurklink die het beste bij jouw interieur en deur past. Ten slotte is er dan nog een compleet andere optie: de Ylva deurgreep. Deze kun je kiezen in zowel RVS als zwart en geeft een eigenzinnige look aan je nieuwe binnendeur. Kortom: er is perfect deurbeslag voor elke binnendeur!