Lundia

Inspiratie

De nieuwste trends, de leukste woontips, de nieuwste collecties. Praktische interieurtips en stijladvies om ook dit woonseizoen weer up-to-date te zijn.

Lundia breed assortiment

Blog

Lees alles over de laatste trends en de leukste tips&tricks om jouw woning naar eigen wens en smaak in te richten. Met de verschillende Lundia collecties combineer je eindeloos volgens de laatste interieurtrends.

Bekijk alle blogartikelen
Lundia

Blog en meer..

iStock-474606267_mirror

Lundia stijlgroepen

Kan jouw huis wel een make-over gebruiken? Ontdek de verschillende stijlgroepen bij Lundia en laat je inspireren!

Hou je van een landelijke of Scandinavische woonstijl of ben je meer een modern type? Bij Lundia vind je in elke stijlgroep een passende collectie!

Bekijk alle stijlgroepen

Welke stijl past bij jou?

Laat je inspireren door Lundia!

Blader door de sfeervolle collectie foto’s van Lundia en ontdek wat allemaal mogelijk is! Laat je inspireren op het gebied van trends en interieur en vind jouw unieke Lundia product.

Wat doet de designer?

Een maatwerk product uitkiezen is een behoorlijk lastige klus, zoveel mensen zoveel wensen, zou hiervoor dan ook een geschikte uitspraak zijn. De configurator zorgt ervoor dat het samenstellen van jouw deur, kast of laminaat vloer begrijpelijk wordt voor iedereen. Ook helpt de configurator je bij het maken van een uiteindelijke keuze voor een product dat volledig bij je past.

Product samenstellen
iStock-504274084