Een echte moderne klassieker

Lundia

Original Wandkast

Lundia wandkasten zijn niet alleen mooi, maar vooral degelijk. Met ons modulaire kastsysteem bepaalt u geheel zelf uw stijl en functionaliteit.

lundia-boekenkast-in-melkwit-design

Unieke wandkasten


Lundia Original wandkasten worden vervaardigd van massief hout en zijn verkrijgbaar in vele maatvoeringen en kleuren. Dankzij het geavanceerde systeem kunt u alle kanten op: in de hoogte, breedte met of zonder hoek, geheel open of juist gesloten. Deuren en laden kunt u naar wens toevoegen. Voor elke woonkamer heeft Lundia Original een oplossing.

Het fraaie van een wandkast is dat deze overal voor te gebruiken is. Legio opbergruimte en plaats om uw kostbaarheden te etaleren. Uw woonkamer wordt hierdoor netjes en overzichtelijk. Of u nu uw servies, kookboeken of kinderspeelgoed wil opbergen. De schappen zijn flexibel in te stellen en buigen zelfs na jarenlang zwaar gebruik niet merkbaar door. U koopt dan ook een wandkast voor het leven.

Bekijk alle Original wandkasten
lundia-original-wandkast-detail

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.