Een echte moderne klassieker

Lundia

Original Dressoir

De combinatie van opbergen en etaleren. Lundia Original maakt het mogelijk. In alle maten, stijlen en kleuren verkrijgbaar.

lundia-original-dressoir-pink-oil-lundia

Opbergen en etaleren


Met het geavanceerde Original systeem stelt u uw eigen dressoir samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, kleppen, laden, grepen en kleur. Een uniek dressoir dat aansluit bij uw wensen en passend bij uw smaak en interieur is. Talrijke mogelijkheden die wij graag met u bespreken.

Onze adviseurs helpen u graag om het ideale dressoir samen te stellen. Middels verschillende 3D tekenprogramma's maakt de adviseur een schets van uw dressoir. U ziet direct het resultaat. Dat kan bij u thuis maar ook bij een van de Lundia winkels. Van de eerste afspraak tot de montage bij uw thuis, bij Lundia wordt alles tot in de puntjes geregeld.

Bekijk alle Original dressoirs
lundia-original-naturel-wandkast-detail

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.