Lundia

Lundia Original

Het geavanceerde opbergsysteem dat al meer dan 60 jaar bestaat en nog steeds springlevend is. Duurzaam, flexibel, hoogwaardige kwaliteit en functioneel. Voor iedere opbergvraag bieden wij een oplossing!

lundia-showroom-kast-1 (2)

Uw kast, jouw kast


Massief hout is de basis van het klassieke kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Een geheel open kast of helemaal gesloten en alles er tussenin: deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk.

Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een kast kan worden samengesteld.

De kast een persoonlijke tint geven? Dat kan met onze transparante en dekkende kleuren.

Online Advies

Elk meubel begint bij Lundia Original met twee zijstukken en een aantal schappen. De schappen zijn om de 5 cm in hoogte verstelbaar door de draagpennen te verplaatsen. Hier komt geen gereedschap aan te pas. Voor de stabiliteit heeft een Original kast aan de achterkant altijd een achterwand of een diagonaal nodig. Dit noemen we de schoring. Daarna kunnen naar eigen keuze deuren, laden of andere accessoires aan de kast of meubels worden toegevoegd.

Lundia is tegen een wegwerpcultuur. Daarom garanderen we dat de producten in het Lundia Original- assortiment passen in het heden en de toekomst. Door nieuwe onderdelen te kopen en oude onderdelen te herorganiseren, vind je altijd een oplossing die past bij jouw behoeften en de ruimte die jij hiervoor in gedachten hebt.
Veelzijdige accessoires zoals laden, schapverdelers en deuren zorgen ervoor dat het vertrouwde meubilair er steeds weer als nieuw uitziet. Het kindermeubilair verandert zo eenvoudig in een werkplek, het tv-meubel in de woonkamer breidt je eenvoudig uit naar een boekenkast en het stijlvolle schoenenrek krimp je in tot een nachtkastje.

nevelgrijs-garderobekast-2 (2)

Lundia Original Kastconfigurator

Je eigen kast ontwerpen is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij de Lundia Original kastconfigurator!

Ontwerp stapsgewijs in 3D jouw droomkast met afmetingen, kleuren en onderdelen geheel naar jouw keuze. Of je nou op zoek bent naar een boekenkast, klerenkast of totaal wat anders, het is mogelijk met de Lundia Original kastconfigurator!

Ontwerp je eigen kast

Stap voor stap bouw je aan jouw droomkast. Om te beginnen kies je de juiste afmetingen voor jouw kast. Met een ruim aanbod aan hoogtes, dieptes en breedtes is er voor iedere ruimte de geschikte basiskast te ontwerpen. Daarnaast kun je jouw kast nóg breder maken door tot 6 elementen toe te voegen. Voor elk element kun je afzonderlijk de breedte instellen. Hiermee wordt het mogelijk om thuis een hele wand te vullen met Lundia Original.

Wanneer de basis staat begint het leukste werk! Namelijk jouw kast afmaken met onderdelen en kleuren! Wil je jouw verzamelingen een mooie plek geven? Werk dan je kast af met glazen deurtjes. Ben je juist op zoek naar een kast voor bijvoorbeeld op kantoor? Kies dan voor een bureaublad om jouw werkplek compleet te maken. En zo zijn er nog veel meer opties zoals lades, deuren en plinten.
Zodra je jouw gewenste onderdelen hebt toegevoegd kun je kleuren gaan kiezen! Met een aanbod van maar liefst 20 kleuren is er voor ieder wat wils!

b9f62597-a491-4c14-bb25-6622d91d7800

Lundia Original webshop


Thuis. Dat is helemaal uw plek. Waar u vrij bent en alles klopt. En met Lundia Original kan dat. Want over onze kasten is net even wat beter nagedacht: u kiest de basis die bij u past. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen in onze webshop. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van meer dan 40 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.

Ga naar de webshop
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Waar te koop?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.