Lundia

Lundia Original

Het geavanceerde opbergsysteem dat al meer dan 60 jaar bestaat en nog steeds springlevend is. Duurzaam, flexibel, hoogwaardige kwaliteit en functioneel. Voor iedere opbergvraag bieden wij een oplossing!

lundia-boekenkast-in-melkwit-design

Uw kast, jouw kast


Massief hout is de basis van een kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussenin: deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk.

Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst veertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een kast kan worden samengesteld.

De kast een persoonlijke tint geven? Dat kan met onze transparante en dekkende kleuren.

Bekijk alle Lundia Original kasten
lundia-original-wandkast-detail

Lundia Original webshop


Thuis. Dat is helemaal uw plek. Waar u vrij bent en alles klopt. En met Lundia Original kan dat. Want over onze kasten is net even wat beter nagedacht: u kiest de basis die bij u past. U weet wat voor kast of opbergsysteem u wenst? Stel gemakkelijk en snel uw eigen kast of meubel samen in onze webshop. Keuze uit alle Lundia Original onderdelen in een uitgebreid kleurenpalet van meer dan 40 kleuren. Bezorging aan huis en met montageservice indien gewenst.

Ga naar de webshop
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Waar te koop?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.

Lundia

Prijslijst en handleidingen

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.