Laminaat v-groef

Een mooie laminaatvloer met v groef is de basis van je interieur. Je wilt een laminaatvloer die lang mee gaat, maar welke stijl past bij jou? Laminaat heeft een lange levensduur en past bij elk interieur. Bekijk hier al onze laminaatvloeren met v groef.

Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 14

Aflopend sorteren
per pagina
Filteren
  1. Bodie donkerbruin eiken laminaat
  2. Elsa lichtgrijs eiken laminaat extra breed
  3. Gillis bruin eiken laminaat extra breed
  4. Jari lichtgrijs eiken laminaat
  5. Vind het laminaat dat bij je paststart configurator
  6. Kaja donkergrijs eiken laminaat
  7. Lenna bruingrijs eiken laminaat
  8. Liv donkerbruin eiken laminaat
  9. Marit donkerbruin eiken laminaat
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 14

Aflopend sorteren
per pagina
 

Een kast voor elke kamer

Elk huis heeft natuurlijk zijn meest unieke eigenschappen. Of het nu een glas-in-lood-raam is of een schattig kruiden-keldertje, er is altijd wel iets wat de woning uniek maakt. Maar er is ook één ding wat elk huis eigenlijk wel nodig heeft: bergruimte. Dit kan namelijk de functionaliteit maar, zonder dat je het door hebt, ook de sfeer van je huis beïnvloeden. Wanneer je nét niet genoeg kastruimte in je schuifdeurkast hebt zorgt dat er namelijk direct voor dat de rest van je ruimte ook rommeliger zal eindigen. Je kent het wel: de eeuwig uitbreidende verzameling achter je deur die ooit begon als dat ene paar schoenen wat je niet in de kast kwijt kon.

Hoe goed je ook speurt in de basis collecties, kasten zijn gewoon unieke meubels en die verdienen dan ook speciale aandacht. Met een Lundia schuifdeurkast haal je dan ook wat speciaals in huis: een kast met karakter. De kasten zijn namelijk perfect op maat af te stellen op de ruimte. Heb je een schuine wand waarbij je net niet lekker door uitkomt? Dan puzzel je er zonder enige moeite een prachtige schuifdeurkast in. Op deze manier benut je elk hoekje in je kamer!

Ga naar Kasten

 

Dat staat als een kast

Het in elkaar zetten van een kast kan nog best een avontuur zijn. Gelukkig hebben we voor de Lundia schuifdeurkasten een mooie handleiding gemaakt, zodat je er zelf prima mee aan de slag kunt. Omdat het voor sommige mensen nog best een lastig klusje kan zijn, hebben we ook een handige serie instructievideo’s. Zo kun je zonder je het zweet op de rug te werken na de tijd trots zijn op je zelfgebouwde nieuwe kast. Daar kun je vervolgens elke keer dat je de kamer in loopt weer mooi trots op zijn!

Ben je zelf niet zo technisch aangelegd? Niet gevreesd, we kunnen je schuifdeur natuurlijk ook komen monteren. Onze montageservice heeft jaren ervaring met het perfect plaatsen van jouw nieuwe kast. De monteur zal eerst de door jou uitgekozen locatie komen opmeten, om vervolgens de kast perfect op zijn plekje te zetten. Lundia werkt met verschillende montagebedrijven, zo zorgen we er voor dat er altijd een monteur in de buurt is om je van de kast van je dromen te komen voorzien. Natuurlijk werken we alleen met gespecialiseerde vak-monteurs, zo kunnen we je een unieke kwaliteitsgarantie geven voor een unieke kast.

Wat is laminaat met v-groef?

Laminaat met een v-groef zorgt voor een robuuste uitstraling door de v-vormige groef tussen de planken. Laminaat met v-groef is geschikt wanneer je op zoek bent naar laminaat dat lijkt op echt hout. Laminaat met een v-groef vind je in 2 soorten. Laminaat met een 2-zijdige v-groef en laminaat met een 4-zijdige v-groef. Bij een 4 zijdige groef zit er aan alle zijden van het laminaat een groef en bij de 2 zijdig alleen aan de lange zijden van de planken. Een belangrijk voordeel van laminaat met v-groef is dat vuil dat op het laminaat ligt wordt verplaatst naar de groef zodat een scherp voorwerp het laminaat niet kan beschadigen. Hierdoor kan je langer genieten van jouw laminaat vloer.