Een echte moderne klassieker

Lundia

Original TV audiomeubel

Met het Original systeem stelt u uw eigen TV meubel samen. Breedte, diepte, hoogte, deuren, laden, grepen en kleur. Een bijzonder TV meubel, passend bij uw voorkeur en interieur.

TV audiomeubel Lundia Original

Unieke TV meubelen


Een TV audiomeubel is niet meer weg te denken uit de woonkamer. U wil dan ook graag een fraaie, praktische kast. Uw TV in het zicht of juist aan het zicht onttrokken? Daarbij nog voldoende opbergruimte voor boeken, dvd's en plaats voor uw soundbar?

Met het handige Lundia Original opbergsysteem kunt u alle kanten op. Of u nu kiest voor een complete wandkast of een kleiner model TV-kast. U bepaalt zelf de indeling en functionaliteit. Wij houden rekening met snoeren, stekkers en voldoende ventilatie. Met keuze uit meer dan 40 kleuren geeft u de kast uw eigen stijl mee. De hoogte of de breedte in, Lundia Original maakt het mogelijk.

Bekijk alle Original TV meubelen
lundia-original-naturel-wandkast-detail

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.