Lundia

Lundia Elements

Lundia Elements past bij het interieur anno nu. De moderne afwerking geven Elements een ultra strakke uitstraling. Vertrouwde kwaliteit in een hip design.

lundia-elements-accessoires-lostspace-shelf

Lundia Elements


Een kastsysteem dat gebaseerd is op het Original kastensyteem. Net zo flexibel, degelijk en even duurzaam. Nieuwe onderdelen (Elements) die toepasbaar zijn op bestaande Original kasten. Van schappen met opstaande rand tot elementen met lades of klep. Natuurlijk is Lundia Elements ook als geheel nieuw kastsysteem te bestellen.

Met Lundia Elements verrijk je jouw kast met fraaie en vooral ook handige accessoires, kast onderdelen en bijpassende meubels. Lundia Elements zijn afgestemd op Lundia Original maar passen deels ook op (of in) het Lundia Nuvola kastsysteem. De eerst gepresenteerde accessoires van Lundia Elements zijn onder andere de Lost Space Shelf, Crossbar en het bureau.

Bekijk alle mogelijkheden
Lundia-Elements-wandkast

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.