Maatwerk tot op de milimeter

Lundia

Kasten op maat

Ruimte nodig voor al je kleren en schoenen? Of gewoon een mooie plek voor je boeken, stripalbums, fotolijstjes of vazen? De kasten op maat van Lundia zijn ervoor gemaakt!

thuiswerken_op_maat-gr

Kast op maat laten maken

Bij Lundia maken we een kast op maat voor jou. Daarbij is echt alles mogelijk. Van een garderobekast in de slaapkamer tot een boekenkast op maat in de woonkamer, van de vloer tot aan het plafond, kamerbreed of in een smalle nis, en alles er tussenin. Met legplanken, schappen, rekken of laden. Met of zonder deuren, draaideuren of schuifdeuren. Daarnaast kun je kiezen uit een enorm aanbod van stijlen en kleuren. We noemen het niet voor niets kasten op maat!

Vraag een offerte aan

Specialistisch advies aan huis of online!

Doe nu een thuisadvies aanvraag of boek een online advies op maat gesprek met een van onze experts.

Door middel van een online afspraak ontwerpt onze expert meteen de kast en kun jij meekijken naar het ontwerp.

Zo komt jouw ideale kast tot leven, wil je dat ook?

Advies afspraak
maatwerk-hoekkast-lundia
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.

Lundia

Kasten op maat


lundia-boekenkast (3)

Advies op maat van een Lundia expert!

Je Lundia adviseur heeft ruime ervaring met het ontwerpen van kasten op maat. Hij of zij komt dan ook vaak met verrassende oplossingen. Jouw ideeën blijven hierbij steeds het uitgangspunt. Je kunt ook een aantal vragen verwachten, die zijn nodig om de perfecte kast op maat voor jou op te stellen.

Wil je nog ergens een ladeblok toevoegen? Boven je hanggedeelte toch een extra legplank? Weet je niet zeker welke kleur bij jouw woning past?

Samen kom je tot een unieke kast op maat!

Verkooppunten in de buurt