Een echte moderne klassieker

Lundia

Original Buffetkast

Lundia buffetkasten zijn niet alleen mooi, maar vooral degelijk. Met ons modulaire buffetkastsysteem bepaalt u geheel zelf uw stijl en functionaliteit.

lundia-boekenkast-in-melkwit-design

Original buffetkasten


De buffetkasten van Lundia Original worden op maat gemaakt. U stelt uw eigen buffetkast samen. Met vitrineglas, deuren, laden, kleppen, open en/of gesloten, grepen of juist greeploos. We beschikken daarbij uit een kleurenpalet van meer dan 40 moderne kleuren. Hoogte, breedte en diepte bepaalt u allemaal zelf. U koopt dan ook een buffetkast die perfect past in uw woonomgeving. Strak, klassiek, modern of hoog; u kunt alle kanten op.

Graag ontwerpen onze adviseurs middels verschillende 3D tekenprogramma's uw buffetkast. Dat kan in een van onze vestigingen en zelfs bij u thuis. Daarna staat ons team van ervaren monteurs voor u klaar om uw droomkast bij u thuis in perfecte staat te monteren. Aarzel niet en vertel ons hoe uw buffetkast eruit mag zien!

Bekijk alle Original buffetkasten
lundia-original-buffetkast-detail

Advies en inspiratie buffetkasten


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden van buffetkasten te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Welke buffetkast past bij jou?

Lundia

Thuisadvies

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.