Filteren
Tonen als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina
  1. Irena

    Irena

    € 48,99
  2. Katrine

    Katrine

    € 48,99
Tonen als Rooster Lijst

2 Items

Aflopend sorteren
per pagina
 

Lundia PVC Visgraat vloer

Visgraat vloeren zijn weer terug van weggeweest en dankzij het eigenzinnige, tijdloze ontwerp is dit ook goed te begrijpen. Een stijlvol interieur maak je helemaal af met een visgraat vloer. Dankzij het verfijnde patroon geef je een stijlvolle, eigentijdse draai aan het leggen van een PVC vloer die eruit ziet als een echte houten vloer. Vind de perfecte vloer om jouw woning af te maken bij Lundia.

Stijlvolle toevoeging aan jouw inrichting

De populariteit van PVC vloeren is in een korte tijd snel gestegen. Dit komt omdat een PVC gemakkelijk te leggen en bovendien erg sterk en slijtvast is. Daarnaast is een visgraat vloer goed te combineren met verschillende woonstijlen; van industriële stijlen met lichte vloeren tot warme landelijke inrichtingen die door het legpatroon naar een hoger niveau worden getild. Een visgraat vloer kan dankzij de verschillende manieren van leggen zowel een speels en gezellig, als ook een modern en rustiek gevoel geven.

Voordelen van PVC visgraat vloeren

De PVC visgraat vloeren van Lundia hebben vele voordelen. Zo zijn deze gemaakt met de nieuwste technieken en zijn houten PVC vloeren bijna niet meer te onderscheiden van echte houten vloeren. Daarnaast biedt een PVC vloer je de volgende voordelen:

- PVC vloeren zijn een stuk goedkoper dan houten vloeren in zowel de aanschaf als het onderhoud
- PVC vloeren dempen geluid, wat leidt tot veel minder loopgeluid in huis
- PVC vloeren zijn waterbestendig en kunnen daarom zonder problemen worden gelegd in vochtige ruimtes zoals de keuken, het toilet of de badkamer
- Vloerverwarming of -koeling is geen probleem bij het leggen van PVC vloeren wanneer deze op de juiste manier gelegd zijn
- PVC vloeren zijn erg sterk, zo garandeert Lundia dat je minstens 25 jaar plezier hebt van jouw PVC vloer
- PVC vloeren zijn anti-allergeen en kunnen goed tegen vocht en vuil.

Een PVC visgraat vloer leggen

Wanneer je een PVC visgraat vloer van Lundia bestelt, is deze dankzij het speciale clicksysteem gemakkelijk te leggen. Je legt de planken in een hoek van 90 graden loodrecht op elkaar, op deze manier kun je de vloer in een vlot tempo plaatsen. Er zijn verschillende manieren waarop een visgraat vloer in de kamer kan liggen. Zo laat je een kleine kamer groter lijken door de vloer van de ene hoek naar de andere hoek in de kamer te leggen. Heb je een kamer met een groot raam? Dan kun je ervoor kiezen om de vloer dwars op het raam te plaatsen. Dit geldt ook voor ondiepe kamers. Daarnaast kun je natuurlijk gebruik maken van de montagehandleiding en de instructievideo van Lundia.

PVC visgraat vloer kopen bij Lundia

Wanneer je op het punt staat om een PVC visgraat vloer aan te schaffen is het van belang dat je een vloer legt waar je lang plezier van kunt hebben. Dankzij de kwaliteit van onze PVC vloeren, garandeert Lundia dat je minstens 25 jaar plezier kunt hebben van jouw Lundia PVC vloer. Zo ben je niet alleen zeker van een stijlvolle vloer, maar ook het langdurige gebruik hiervan.