Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 14

Aflopend sorteren
per pagina
 1. Alvor

  Alvor

  € 48,99
 2. Arne

  Arne

  € 48,99
 3. Lundia PVC planken vloer Berrit

  Berrit

  € 48,99
 4. Hella

  Hella

  € 48,99
 5. Irena

  Irena

  € 48,99
 6. Ivar

  Ivar

  € 43,99
 7. Katrine

  Katrine

  € 48,99
 8. Kristina

  Kristina

  € 45,99
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 14

Aflopend sorteren
per pagina
 

De vloer voor een huis waarin je leeft

Een huis is er om in geleefd te worden. Dit geeft energie, maar vraagt ook veel van de vloer. Een vloer hoort daarom rust en ruimtelijkheid uit te stralen in huis. De PVC vloeren van Lundia zijn daarom de perfecte combinatie van tijdloze stijl en kwaliteit. Dit maakt het de ideale vloer voor een huis waarin geleefd wordt. PVC staat bekend als een sterk materiaal dat is opgewassen tegen intensief dagelijks gebruik. Daarbij heeft Lundia een uitgebreid assortiment aan PVC vloeren. Dit biedt jou de mogelijkheid om de perfecte PVC vloer uit te kiezen, passend bij jouw woon- een leefstijl.

Tijdloze PVC planken

De tijdloze en rustgevende uitstraling die houten vloeren bieden, zonder de lasten van het onderhoud? Van klassieke inrichtingen tot minimalistische woonstijlen, PVC planken geven je de mogelijkheid hier een houten basis aan toe te voegen. Door de realistische, rustgevende houten designs, gecombineerd met een matte finish is de vloer bijna niet meer van een echte houten vloer te onderscheiden. Omdat PVC een stuk makkelijker te onderhouden is, langer mooi blijft en makkelijker te vervangen is, is het de oplossing voor een huis waarin wordt geleefd. Naast de traditionele planken kun je bij Lundia ook extra brede planken vinden. Het formaat hiervan versterkt het natuurlijke accent in de ruimte. Daarnaast is dit ook een stuk eenvoudiger te leggen, mocht je zelf met jouw nieuwe vloer aan de slag gaan.

Eigengereide PVC tegels

Een stoere tegelvloer die toch rust en ruimtelijkheid in de woning terugbrengt. Met de populariteit van de industriële woonstijl is het gebruik van tegelvloeren flink gestegen. Deze rust en ruimtelijkheid is, dankzij de grootte en de lichte kleuren van de tegels, met PVC tegels van Lundia gemakkelijk te bereiken. PVC vloeren zijn probleemloos te combineren met vloerverwarming of -verkoeling. Dankzij de isolerende eigenschappen van PVC wordt de temperatuur ook sneller bereikt. Zo creëer je met de PVC tegels van Lundia een robuuste en stoere uitstraling zonder enige gemakken in huis op te geven. Van plan zelf jouw nieuwe vloer te leggen? Dankzij het speciale clicksysteem is een Lundia vloer zo gelegd, helemaal wanneer je voor extra grote PVC tegels kiest.

Pure visgraatvloer

Op zoek naar een stijlvolle visgraatvloer met een pure en rustgevende uitstraling? Het zigzagpatroon van de visgraatvloer voegt een stijlvolle touch toe aan jouw woning. Voor een warme en huiselijke uitstraling is een zachtbruine kleur de beste keuze voor jou. Door een PVC visgraatvloer te laten leggen kun je lang genieten van jouw vloer zonder je zorgen te hoeven maken over het onderhoud. Daarnaast begrijpen wij bij Lundia goed dat uitstraling, comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. Door de extra sterke toplaag is jouw nieuwe Lundia PVC vloer sterk genoeg om intensief gebruik in huis, op kantoor en zelfs in winkels aan te kunnen.

PVC van Lundia

Dankzij het uitgebreide assortiment van Lundia PVC vloeren is er voor elke woonstijl een passende PVC vloer te vinden. Van klassieke planken vloeren en trendy visgraatvloeren tot robuuste tegels; alles is mogelijk in jouw woning. Naast de uitstraling van onze vloeren garandeert Lundia dat je tenminste 25 jaar van onze vloer kan genieten. Een huis is er om in geleefd te worden, hier hoort jouw vloer dan ook in mee te gaan. De PVC vloeren van Lundia zijn daarom ook 100% waterproof, voorzien van een antibacteriële coating en zeer slijt- en krasvast. Elk seizoen genieten van jouw PVC vloer? Onze PVC vloeren zijn zeer geschikt voor vloerverwarming én -koeling, voor extra gemak en comfort in huis.