Lundia

Thuisadvies

Deskundig advies bij u thuis. Mogelijkheden en ideeën voor uw gewenste kast of meubel worden direct met u afgestemd.

Thuisadvies aanvraagformulier

Offerte aanvraag

Ook zonder thuisadvies kunnen wij u van een scherpe offerte en ontwerp op maat voorzien. Dit kan gemakkelijk via een offerte aanvraag:

Offerte Aanvraag


Contactformulier

Staat je vraag niet tussen de veel gestelde vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk:

Neem contact op!

Lundia

Online advies

Ook online voorzien wij u graag van specialistisch advies. In een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek ontwerpt u samen met onze kastexpert uw droomkast.

Plan een online afspraak in op een tijdstip dat voor u uitkomt!

601128524

Lundia thuisadvies, hoe werkt het?

U maakt een afspraak op een moment dat het u goed uitkomt door het aanvraagformulier op deze pagina in te vullen of door de Lundia winkel bij u in de buurt te bellen. Hierna neemt onze Lundia-thuisadviseur contact met u op en spreekt definitief een datum en tijdstip met u af.

De Lundia-thuisadviseur heeft tijdens het bezoek alle nodige kleurstalen, meetapparatuur en presentatiemiddelen bij zich. Onze winkel komt gewoon naar u toe! Wij bespreken met u de ruimte, geven inzicht in de mogelijkheden en voorzien u van meerdere goede ideeen. Aan de hand van een 3D tekenprogramma maken wij ter plekke samen met u een kleine uitwerking, zodat u al een goed beeld krijgt van bijvoorbeeld een kast of werkplek.

Wij werken daarna uw ideeën verder uit en maken een professioneel plan met bijbehorende offerte. Na uw akkoord dragen we zorg voor een correcte communicatie met de productie, afhandeling, levering en montage…….en u kunt met uw kostbare vrije tijd andere leuke dingen doen! Dat is het grote voordeel van Lundia Thuisadvies.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.

Laat ons weten in welke onderwerpen je geïnteresseerd bent:
Door het verstrekken van persoonsgegevens geef je ons toestemming om uitvoering te geven aan jouw verzoek dan wel een overeenkomst. Daarnaast gebruiken wij deze persoonsgegevens, overigens geheel in overeenstemming met geldende privacy-wetgeving, om content te leveren die mogelijk relevant voor jou is, waaronder het leveren van gerichte advertenties aan jou. Meer informatie over ons privacy-beleid, waarin ook het recht van verzet op het gebruik voor directe marketing is vermeld, kun je vinden in onze privacy- en cookie verklaring.