Laminaat

Een mooi interieur begint bij een stijlvolle vloer! Hiermee wordt de toon gezet. Vind je eigen stijl binnen de prachtige collectie laminaat vloeren van Lundia.

Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 12

Aflopend sorteren
per pagina
 1. Aren donkerbruin grenen laminaat
 2. Gustav sloophout grenen laminaat
 3. Kirsten grijs grenen laminaat
 4. Lars

  Lars

  € 13,99
 5. Vind het laminaat dat bij je paststart configurator
 6. Lenna bruingrijs eiken laminaat
 7. Liv donkerbruin eiken laminaat
 8. Lova beton laminaat
 9. Marit donkerbruin eiken laminaat
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 12

Aflopend sorteren
per pagina
 

Laminaat

Laminaat is de vloer waarbij je wil thuiskomen. Deze oersterke vloer is lekker onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Dankzij de unieke kleuren en afwerkingen is een laminaatvloer nauwelijks meer van echt hout te onderscheiden. Qua interieurstijl kan je er dan ook elke kant mee op. Redenen genoeg waarom wij trots zijn op ons uitgebreide assortiment van laminaatvloeren. 

Voor elke woonstijl 

Welk laminaat past bij jou? Allereerst is het handig om te ontdekken welke stijl je wil. Wie gaat voor een robuuste uitstraling neigt waarschijnlijk naar laminaat met een v-groef. Hierdoor krijgt de vloer een stoere onafgewerkte look. Er zijn twee mogelijkheden: 2-zijdig en 4-zijdig. Bij een 4-zijdige v-groef zit er aan alle zijden van het laminaat een groef. Bij 2-zijdig zit er alleen aan de lange zijden een groef. 

Laminaat zonder een v-groef past dan weer goed bij een strakke basis. Bij deze vloerkeuze sluiten de planken naadloos op elkaar voor een mooie clean look. Deze afwerking past onder andere goed bij een modern interieur. Een extra voordeel van deze egale keuze is dat de vloer eenvoudig schoon te maken (en te houden) is.

Vol van kleur

Kleuren hebben de kracht om de sfeer te versterken in je woning. Een lichte vloer kan bijvoorbeeld de minimalistische look & feel versterken of functioneren als hoofdelement van je interieur. Bij Lundia kan je kiezen uit wit, grijs en eiken grijs. Wit laminaat zie je steeds vaker. Geheel terecht, want wit reflecteert het daglicht en zorgt daarmee voor een mooi lichtspel. Met wit laminaat kan je dus eigenlijk niet misgaan. 

Grijze tinten geven je woning moderne, stijlvolle accenten. Bij Lundia is grijs niet grauw, maar juist vol van kleur. Of je nou kiest voor een koele of warme ondertoon. Daarnaast maakt grijs het makkelijk om je interieur meerdere malen te customizen en om te gooien. Het past overal bij! Het laminaat van Lundia is verkrijgbaar in grijs en eiken grijs, en al jaren favoriet. Twijfel je over de kleurkeuze? Met de vloerenconfigurator zie je Lundia’s laminaatvloeren in diverse settingen. 

Aan de slag

De juiste vloer gevonden? Dan hoef je deze alleen nog maar te leggen. Lundia laminaat heeft een speciaal clicksysteem. Zo kan je - eventueel met een beetje hulp van onze instructies - binnen mum van tijd genieten van je nieuwe vloer. Onze vloeren zijn gemaakt voor intensief en zorgeloos gebruik. En omdat wij willen dat je volledig kan genieten van je laminaatvloer, geven we 20 jaar garantie.