Stevig, duurzaam en overal toepasbaar

Lundia

Moduloo

Basic, uitbundig en topdesign. Moduloo is kleurrijk, modulair en makkelijk zelf op te bouwen. En verrassend betaalbaar.

lundia-moduloo-wandkast-met-frostpanelen

Eenvoudig op maat gemaakt


Moduloo kasten zijn multifunctioneel en goed te gebruiken als boekenkast, speelgoedkast, Tv-meubel, vitrinekast of kledingkast. Met zijn bijzondere uitstraling heb je altijd een unieke kast in huis. Een opvallend strak design met prachtige details. Natuurlijk biedt de Modulookast voldoende opbergruimte voor al uw kostbare bezittingen. Open of juist gesloten, met laden of deuren.

Moduloo heeft nu nog meer mogelijkheden om jou kast echt uniek te maken. De massief beuken latten en panelen kunt u vanaf nu ook in alle 35 Lundia lakkleuren krijgen. En ook nog in de transparante kleuren; Latte, Dark en Coffee. U mag iedere lat of paneel een andere kleur geven, dus leef u uit.

Bekijk alle mogelijkheden
Moduloo-banner-lundia-kasten

Eigentijds en duurzaam


De toepassingsmogelijkheden van Moduloo zijn talrijk en geschikt voor vele ruimten. Woonkamer, keuken, slaapkamer of bijvoorbeeld de kinderkamer. Dankzij de verschillende hoogtes en breedtes kunt u alle kanten op. Het systeem is flexibel en multifunctioneel. Al uw opbergwensen kunnen vertaald worden naar deze kast. Op maat gemaakt of juist een standaard model.

En wilt u na verloop van tijd een andere uitstraling van uw kast? Ook dat is mogelijk. Varieer met de Frost panelen. De combinatie van verschillende materialen en kleuren maakt de Modulookast eigentijds en uniek in zijn soort.

Zelfs het monteren van van de kast vergt geen moeite! Er komt bij de montage geen lijm, spijkers of schroeven aan te pas. Het geraamte van de Modulookast bestaat uit hoekprofielen en houten latten waardoor het zijn stevigheid verkrijgt.

Bekijk alle voorbeelden
Lundia

Welk kastsysteem past bij jou?

Moduloo-boekenkast-blauw-MDF

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.