Praktisch en ergonomisch

Lundia

Original Werkplek

Onze visie is dat een goede, productieve maar ook leefbare werkomgeving uitsluitend kan ontstaan door een maatwerkoplossing. Met Lundia ontwerpt u de ideale werkplek voor thuis of kantoor.

lundia-original-moderne-werkplek-op-maat

Fijn werken met Lundia Original


Lundia werkt altijd toe naar een oplossing die zowel praktisch als mooi is, met opbergen als specialiteit. Doordat we niet werken met standaard producten hebben wij altijd een oplossing voor iedere opbergvraag. Of het nu gaat om een vrijstaand kantoormeubel of een complete wandkast met bureau.

Kantoor aan huis, studeerplek, studentenkamer, thuiswerken, aan elke werkplek worden weer andere eisen gesteld. Omdat Lundia maatwerk kan bieden op het gebied van bovenbladen is bijna elke oplossing mogelijk.

Bekijk alle Original werkplekken
lundia-original-bureau-detail

Advies en inspiratie


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn uit elke collectie die Lundia voert. U bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor u. Helemaal optimaal is het wanneer u van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde.

Zoek een Lundia verkooppunt
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

U maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.