Lundia

Kasten

Kijken, voelen, proberen en samenstellen. Wij vinden dat een nieuwe kast uitzoeken vooral leuk moet zijn. Daar gaan we bij Lundia voor zorgen én bij helpen. Bij Lundia heb je de keuze uit alle denkbare opstellingen, maten, kleuren en schuifdeuren.

Lundia

Welke kast past bij jou?

thuiswerken_op_maat-gr

Kasten op maat

De ideale kast is mooi van buiten en slim ingericht van binnen. En met slim bedoelen we vooral ruim. Want nergens is ruimte zo gewenst als in een kast. Verspil geen centimeter: Ontwerp samen met onze adviseurs een kast op maat met de perfecte indeling en zoveel mogelijk opbergruimte. Online of bij u thuis!

Bekijk kasten op maat

Lundia Original

Een Lundia Original kast is gemaakt van duurzaam massief hout. Ideaal, want de schappen zakken niet merkbaar door onder bijvoorbeeld jouw boekenverzameling. Ook niet na jarenlang gebruik. Bovendien kun je een Original kast eindeloos aanpassen en uitbreiden. Zo verandert je kast met je mee, zowel in uiterlijk als in functionaliteit. En als je gaat verhuizen, verhuist je boekenkast gewoon met je mee. Want uit elkaar halen en opnieuw monteren is een fluitje van een cent.


Shop online

Ontwerp zelf
lundia-modulaire-boekenkast
lundia schuifdeurkast

Lundia Schuifdeurkasten

Een moderne, stijlvolle kledingkast die niet te veel ruimte inneemt vanwege de deuren: dat is een schuifdeurkast. Deze kun je op maat laten maken zodat de kast aan al jouw eisen en wensen voldoet. Zo is jouw nieuwe kast niet alleen een toevoeging aan het leefgemak, maar ook aan de woonstijl in jouw woning.

Bekijk schuifdeurkasten

Welke stijl past bij jou?

Combineer de verschillende stijlen met producten en stel jouw nieuwe interieur samen.

Lundia kasten

We hebben allemaal steeds meer spullen om op te bergen. Dit kun je als vervelend zien, maar je kunt dit ook zien als een mooie kans om allemaal prachtige kasten in je huis te zetten. Denk bijvoorbeeld aan boekenkasten, wandkasten en kledingkasten. Alle Lundia kasten hebben hun eigen nut, maar ze hebben één ding gemeen: ze moeten er mooi uitzien!

Een kast voor elke ruimte

Iedere ruimte heeft weer zijn eigen soort kast nodig. Zo zal je niet vaak een kledingkast aantreffen in de studiekamer. Lundia kasten zijn er voor vrijwel elke ruimte, van boekenkast tot wandmeubel. Allemaal om de verschillende kamers binnen jouw huis op een unieke manier te voorzien van de juiste look & feel.

Je moet natuurlijk ook een plaats hebben om je kleding handig en effectief op te bergen. Een inloopkast van Lundia is hier misschien wel de perfecte uitkomst. Met een inloopkast heb je namelijk de vrijheid om een ware tentoonstelling te maken van je collectie. Mocht dat toch net even te veel ruimte innemen, dan is het misschien wel een idee om een strakke schuifdeurkast aan je kamer toe te voegen.

Door elke kamer te voorzien van een unieke kast tover je niet alleen al je spullen van de grond, maar ook een lach op je eigen gezicht, elke keer dat je door een van de ruimtes loopt. Dit geeft je huis natuurlijk een veel comfortabelere uitstraling, als de bewoner zich op zijn gemak voelt, dan straalt het huis ook direct meer vertrouwen uit!

Garderobekasten op maat

Je kledingkast is een van die meubels waar je simpelweg niet omheen kunt, je zal er toch echt vroeg of laat voor moeten staan om je outfit uit te kiezen. Dan kun je dat moment maar beter zo leuk mogelijk maken.

Een kast kan de uitstraling van je kamer maken of breken, daarom leveren we bij Lundia ook garderobekasten op maat. Met deze kasten geven we je het beste van beide werelden in één en kun je optimaal gebruik maken van de ruimte die je hebt.

Onze garderobekasten zijn er in alle soorten en maten. Zo hebben we ze met schuifdeuren, draaideuren of zelfs helemaal zonder deuren. Stel jouw perfecte kledingkast samen op basis van wat je nodig hebt. Zo kun je dag in dag uit met een glimlach en een mooie outfit bij je kast weglopen!