Lundia

Schuifdeurkasten

Een moderne, stijlvolle kledingkast die niet te veel ruimte inneemt vanwege de deuren: dat is een schuifdeurkast. Deze kun je op maat laten maken zodat de kast aan al jouw eisen en wensen voldoet. Zo is jouw nieuwe kast niet alleen een toevoeging aan het leefgemak, maar ook aan de woonstijl in jouw woning.

Lundia A&S klassiek deuren Lars wit detail iphone_fade-out

Voordelen van een schuifdeurkast

Eén van de grote voordelen van een kledingkast met schuifdeuren is dat deze minder ruimte inneemt. De deuren schuiven namelijk open, in plaats dat deze open draaien. Daarom zijn deze makkelijker te plaatsen in een ruimte en handiger wanneer je van plan bent met een paar jaar te verhuizen. Zo hoef je niet een ruimte te vinden waar een kast met draaideuren in past, want zelfs in smalle ruimtes kun je schuifdeurkasten namelijk neerzetten. Daarbij ogen deze kasten vaak ook moderner en eisen ze vaak minder aandacht op omdat er geen handvaten aanzitten, die vanwege de extra diepte sneller opvallen.


Bestel en ontwerp je schuifdeurkast eenvoudig online.

Bestel online

Kledingkast met schuifdeuren op maat

Wanneer je een kledingkast met schuifdeuren zoekt die precies past bij jouw woonstijl en tegelijkertijd ook gebruik maakt van alle ruimte in een kamer, is een kast op maat laten maken de perfecte optie. Zo is het mogelijk om een schuifdeurkast op maat te laten maken voor een kamer met een aflopend dak. Wat een ander groot voordeel is aan een op maat gemaakte kast is dat deze helemaal naar jouw wensen is ingevuld. Zo wil de een het liefst alleen legplanken in zijn kast en de ander een kast met alleen een aantal garderobestangen wil. Accessoires zoals schoenenrekken, een garderobelift of verlichting zijn daarbij ook mogelijk wanneer je een kledingkast met schuifdeuren op maat laat maken. Zo kun je een kast realiseren met een invulling die perfect past bij jou.

Welke schuifdeurkast past bij jou?

Lundia heeft een breed assortiment aan kledingkasten met schuifdeuren. Zo is er voor elke woning en ruimte wel een perfecte schuifdeurkast te vinden.


Ontwerp zelf je eigen Lundia kast

Heel eenvoudig maak je met onze Kastendesigner een kast die bij jouw wensen past. Combineer kleuren en materialen en creeer jouw unieke stijl!


iStock-474606267_mirror

Lundia helpt je graag!

Voor advies over de stijl die bij je past of de maatvoering die je moet kiezen, ben je bij ons aan het juiste adres. Graag brengen we de schuifdeurkast ook bij je thuis en monteren we deze net zo makkelijk. Dan hoef je dat niet zelf te doen!

Lundia heeft naast haar collectie schuifdeurkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Inmeten & monteren

Laat je inspireren door Lundia Schuifdeurkasten

Bekijk hier hoe eenvoudig en leuk het is om jouw eigen Lundia maatwerkkast samen te stellen.


Accessoires voor kledingkasten met schuifdeuren

Wanneer je een schuifdeurkast op maat laten maken, is het belangrijk dat je weet welke mogelijkheden er zijn qua accessoires in en aan de kast. Er is namelijk van alles aan jouw nieuwe kast toe te voegen voor extra comfort.

Kledingkast

Kledingkast met schuifdeuren van Lundia

Dankzij de kwaliteit van onze kledingkasten, krijg je bij Lundia 15 jaar garantie op jouw kledingkast. Ook helpen we je graag bij het inmeten en monteren van jouw nieuwe kast. Daarnaast kun je bij ons een afspraak maken voor een online- of thuisadvies, één van onze adviseurs neemt dan met jou contact op om al jouw ideeën en wensen door te nemen en je hierbij advies en mogelijkheden te presenteren. Zo weet je precies wat er allemaal mogelijk is en kun je samen jouw droomkast samenstellen.