Lundia

Advies & service

Je kan het natuurlijk allemaal heel gemakkelijk zelf doen, maar Lundia denkt en helpt ook graag met je mee.

large-Lundia E&E Landelijk deuren Birgit wit_model-in-stoel

Lundia Schuifdeurkasten

Wij maken het je graag gemakkelijk! Maak een afspraak met Lundia om je kast te laten inmeten, thuis leveren en monteren.

Lees meer

Thuisadvies Kasten

U maakt een afspraak een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het u goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij u in de buurt.Lundia Binnendeuren

Ook voor onze binnendeuren hebben wij mooie services voor jou! Kies voor de Lundia Glasmontage service en laat het monteren van glas in je deur aan ons over. Lekker gemakkelijk!

Of ga voor Lundia aflak: de aflakservice die jou een hoop werk bespaart. Laat ons jouw deur aflakken en kies uit één van de 10 fraaie ralkleuren.

Ga naar Lundia Glasmontage

Ga naar Lundia Aflak
Lundia binnendeuren
Lundia_dubbele_deurenpakket

Lundia buitendeuren

Het inmeten en afhangen van een nieuwe voordeur of achterdeur is een nauwkeurige klus. Heb je twee linkerhanden en laat je dit liever over aan specialisten?


Kies dan voor de Lundia Compleet service, speciaal voor buitendeuren.


Ga naar Lundia Compleet

draairichting_binnendeur Lundia

De meest gestelde vragen....

Heb je een vraag? De meest gestelde vragen hebben we alvast voor je op een rij gezet.

Naar de meest gestelde vragen
Ontwerp zelf je eigen Lundia stijl

Heel eenvoudig maak je met onze configuratoren een kast, vloer of binnendeur die bij jouw wensen past. Combineer kleuren en materialen en creëer jouw unieke stijl.

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.