Modern en stijlvol

Lundia

Garderobekasten

Laat je verrassen door onze nieuwe lijn in garderobekasten. Perfect afgewerkt, 10 jaar garantie en duurzaam. Dat zijn de kenmerken van de garderobekasten van Lundia. De vele mogelijkheden in opbergen, kleurstelling en afwerking zijn oneindig.

Lundia-garderobekast-met-schuifdeuren

Garderobekasten op maat

Op zoek naar een garderobekast van Lundia? Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw droomkast.

Garderobekasten van Lundia zijn een verrijking voor elke slaapkamer. De opties zijn oneindig met de kasten van Lundia. Dankzij een ruim assortiment aan kleuren, onderdelen en afwerkingen is Lundia er voor iedereen!

Online of bij u thuis voorzien wij u graag van gespecialiseerd advies om tot de ideale garderobekast te komen. Boek kosteloos en geheel vrijblijvend een tijdslot in de online agenda, doe een offerte aanvraag of vraag thuisadvies aan.

Vraag een offerte aan

Garderobekasten met schuifdeuren/ draaideuren of helemaal zonder deuren

Ook als het gaat om de deuren van je garderobekast, heb jij het bij Lundia voor het zeggen. Ga je voor ruimtebesparende schuifdeuren op maat of heb je liever draaideuren? Wat natuurlijk ook nog kan is kiezen voor een open kast, helemaal zonder deuren.

Je kunt vervolgens ook nog eens kiezen uit een uitgebreide collectie kleuren of zelfs bij een kast met schuifdeuren afwisselen met spiegels of verschillende soorten glas. Afhankelijk van de breedte van de garderobekast bekijken wij samen met jou hoeveel kastdeuren nodig zijn: twee, drie, vier of nog meer?

Bestel en ontwerp je schuifdeurkast eenvoudig online.

Bestel online
lundia-garderobekast-met-draaideur
Lundia

Bekijk ook onze kasten op maat

Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.


Lundia handgreep voor garderobekast swarovski

Advies en inspiratie voor jouw garderobekast

De adviseurs van Lundia helpen je graag bij het ontwerpen van je garderobekast. Samen nemen jullie de mogelijkheden door, van buiten én van binnen. Hoeveel legplanken en hangrails heb je nodig, wil je opbergvakken of uittrekbare planken? En wat dacht je van een speciale dassenhouder, broekhouders of een schoenenrek? Ga snel langs bij één van onze verkooppunten en laat je inspireren!

Zoek een Lundia verkooppunt