Lundia

Laminaat leggen

large-Lundia_laminaat_functioneel-en-vriendelijk_web

Hoe kun je laminaat leggen?

Heb je een Lundia laminaat vloer gekocht? Dan is je volgende stap het laminaat leggen. Daarvoor hebben wij deze pagina met instructies hoe je laminaat kunt leggen. Ook is er op deze pagina een handige instructievideo laminaat leggen te vinden, waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een nieuwe laminaat vloer kunt leggen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk de instructiefilm

Deurbeslag

Wil je jouw nieuwe deur helemaal afmaken of een bestaande deur verfraaien? Kies dan voor een mooie deurklink of deurkom. Je kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Zie wat het met jouw deur doet!

Deurbeslag Lundia

Lundia-tochtvaldorpel

Automatische tochtvaldorpel

Nooit meer tocht in huis. Met dat idee hebben we de tochtvaldorpel bedacht. Die komt pas uit zijn schulp als je de deur dicht doet. Heel handig! Je ziet er helemaal niets van. En niet onbelangrijk: een tochtvaldorpel helpt ook bij geluidsisolatie! Als je jouw deur bestelt met een tochtvaldorpel, zorgen wij voor een perfecte infrezing. Dan is het plaatsen van de tochtvaldorpel een fluitje van een cent.

Bij een schuifdeur is het niet mogelijk om een automatische tochtvaldorpel te plaatsen. Let wel op: sommige nieuwbouwhuizen hebben een ‘balansventilatiesysteem’. Als jouw huis dat heeft, plaats dan geen tochtvaldorpel, want daar moeten alle kamers kunnen doorluchten.


Schuifdeursysteem

Wist je dat je van bijna alle deuren ook schuifdeuren kunt maken? Naast handig en ruimtebesparend, ook een enorme sfeerverhoger in je huis. Je kunt je schuifdeur in de muur bouwen of op de muur aanbrengen. Het Lundia schuifdeursysteem bestaat uit een schuifrail, een kunststof vloergeleider en een aluminium ondergeleider (U-profiel).

Als je je deur als schuifdeur bestelt, frezen wij alvast een groef aan de onderkant van je deur. Dan hoef je er zelf alleen nog de vloergeleider in te zetten. Bij bredere doorgangen kan je met een dubbele set van je kamer een kamer-en-suite maken. En als je een set schuifdeurkommen bij je deur bestelt, frezen wij die voor je in. Dan kun je ze zelf makkelijk plaatsen. We leveren ook meteen een slotgatstopper mee. Daarmee kun je de standaard slotgatfrezing fraai wegwerken. Wil je twee deuren die naar elkaar toe schuiven? Bestel dan alles dubbel!

Lundia schuifdeursysteem

Op de hoogte van de laatste trends

Onze maandelijkse nieuwsbrief staat vol met trends, innovaties, acties en het laatste nieuws op het gebied van interieurstyling. Vul je e-mailadres in, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft.