Lundia

Boekenkasten

Van een enkele boekenkast tot een complete thuisbibliotheek: met de boekenkasten van Lundia stel je de boekenkast samen die perfect past bij jouw wensen en woning!

Ben je op zoek naar een nieuwe boekenkast?

Een nieuwe boekenkast uitkiezen kan een behoorlijke klus zijn. Er zijn namelijk een aantal dingen waarmee je rekening moet houden voordat je een boekenkast vindt die past bij jouw mooie boekencollectie.

Wij willen je graag helpen bij het realiseren van jouw droom boekenkast. Omdat ieders wens anders is, geloven wij in maatwerk advies en een kastontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van adviezen hoe je een boekenkast kiest, zo kun je al enigszins geïnspireerd advies krijgen. Je vindt op deze pagina ook inspiratie voor boekenkasten met uitleg waar je aan moet denken zoals je materialen, formaten en inrichting die je kiest – en nog veel meer.

thuis-bij-klanten-11

Lundia Original: Het perfecte boekenkast systeem

Een Lundia Original boekenkast is gemaakt van massief hout. Ideaal, want de schappen zakken niet merkbaar door onder jouw boekenverzameling. Ook niet na jarenlang gebruik. Bovendien kun je een Original boekenkast eindeloos aanpassen en uitbreiden. Zo verandert je kast met je mee, zowel in uiterlijk als in functionaliteit. En als je gaat verhuizen, verhuist je boekenkast gewoon met je mee. Want uit elkaar halen en opnieuw monteren is een fluitje van een cent.

Meer over Lundia Original

Lundia boekenkasten op maat

Bij Lundia maken we graag een boekenkast op maat voor jou. Daarbij is echt alles mogelijk. Van smalle boekenkast tot een grote wandkast in de woonkamer, van de vloer tot aan het plafond, kamerbreed of in een smalle nis, en alles er tussenin. Met legplanken, schappen, rekken of laden. Met of zonder deuren, draaideuren of schuifdeuren. Daarnaast kun je kiezen uit een enorm aanbod van stijlen en kleuren. We noemen het niet voor niets kasten op maat!


Wij helpen je graag verder met een boekenkast op maat. Dit kan met online of thuisadvies.

Meer over boekenkasten op maat
Lundia-maatwerk-kast
lundia-boekenkast-met-trap

Lundia design boekenkasten: design en topkwaliteit

Met de design boekenkasten van Lundia kies je voor topkwaliteit en design. Je hebt dus jarenlang plezier van je nieuwe meubelstuk. Bovendien kun je veel modellen eenvoudig aanpassen en uitbreiden. Dus als je wensen veranderen, verandert jouw boekenkast gewoon met je mee.

Laat ons jouw ideale boekenkast ontwerpen in een gratis en geheel vrijblijvend online adviesgesprek!


Meer over designkasten
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.


Lundia

Persoonlijk advies

Boekenkast lundia original_sq

Boekenkasten in onze winkels


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn van de Lundia boekenkasten collectie. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen jouw ideale boekenkast!

Lundia heeft naast haar collectie boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia winkel