Lundia

Boekenkasten

Van een enkele boekenkast tot een complete thuisbibliotheek: met de boekenkasten van Lundia stel je de boekenkast samen die perfect past bij jouw wensen en woning!

Ben je op zoek naar een nieuwe boekenkast?

Een nieuwe boekenkast uitkiezen kan een behoorlijke klus zijn. Er zijn namelijk een aantal dingen waarmee je rekening moet houden voordat je een boekenkast vindt die past bij jouw mooie boekencollectie.

Wij willen je graag helpen bij het realiseren van jouw droom boekenkast. Omdat ieders wens anders is, geloven wij in maatwerk advies en een kastontwerp dat speciaal voor jou is gemaakt. Op deze pagina vind je enkele voorbeelden van adviezen hoe je een boekenkast kiest, zo kun je al enigszins geïnspireerd advies krijgen. Je vindt op deze pagina ook inspiratie voor boekenkasten met uitleg waar je aan moet denken zoals je materialen, formaten en inrichting die je kiest – en nog veel meer.

Sfeerfoto kind voor Lundia boekenkast

Unieke boekenkasten van Lundia

Lundia heeft verschillende collecties boekenkasten, waarmee je de ideale oplossing creëert voor jouw vraag. Bijvoorbeeld Lundia Original, Moduloo of ABC. Elke collectie heeft zijn eigen uitstraling.

Je kunt ook kiezen voor een boekenkast op maat: zo heb je alle vrijheid om tot een uniek exemplaar te komen. Waar je ook voor gaat, met een uitgebreid scala aan mogelijke kleuren en materialen geef je jouw boekenkast altijd een geheel eigen look.

Door Lundia gerealiseerde boekenkasten

Advies en inspiratie voor alle boekenkasten

Uitgangspunt bij het ontwerp zijn jouw vragen en wensen. Waar moet de boekenkast komen? Hoeveel ruimte heb je beschikbaar? Wat heb je nodig? En welke stijl past bij jou en je woning? Laat je vooral inspireren door de boekenkasten op deze website, maar ga zeker ook naar één van de Lundia winkels voor meer ideeën.

Of maak direct een afspraak: een van onze ervaren adviseurs neemt dan graag alle tijd om samen met jou de ideale boekenkast te ontwerpen.

Maak een afspraak
Lundia open witte boekenkast op maat
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.


Lundia

Boekenkasten

Boekenkast lundia original_sq

Boekenkasten in onze winkels


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn van de Lundia boekenkasten collectie. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen jouw ideale boekenkast!

Lundia heeft naast haar collectie boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia winkel

Lundia boekenkasten: design en topkwaliteit

Met de boekenkasten van Lundia kies je voor topkwaliteit en design. Je hebt dus jarenlang plezier van je nieuwe meubelstuk. Bovendien kun je veel modellen eenvoudig aanpassen en uitbreiden. Dus als je wensen veranderen, verandert jouw boekenkast gewoon met je mee.

Maak een afspraak
Boekenkast op maat met dichte kasten