Filteren
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 14

Aflopend sorteren
per pagina
 1. Alvor

  Alvor

  € 48,99
 2. Arne

  Arne

  € 48,99
 3. Lundia PVC planken vloer Berrit

  Berrit

  € 48,99
 4. Hella

  Hella

  € 48,99
 5. Irena

  Irena

  € 48,99
 6. Ivar

  Ivar

  € 43,99
 7. Katrine

  Katrine

  € 48,99
 8. Kristina

  Kristina

  € 45,99
Tonen als Rooster Lijst

Items 1-8 van 14

Aflopend sorteren
per pagina
 

Lundia PVC click vloer

Het stijlvolle uiterlijk van een houten vloer, maar zonder het bijbehorende onderhoud; dat is een PVC vloer. Dat je lang wil kunnen genieten van je vloer is niet meer dan normaal. De PVC vloeren van Lundia hebben daarom een extra sterke toplaag zodat er in jouw woning, kantoor of winkel geleefd kan worden. Daarbij kun je met het speciale clicksysteem van Lundia, jouw nieuwe vloer gemakkelijk leggen en hier jaren van genieten. Met het ruime aanbod PVC click vloeren is er voor iedereen een perfecte Lundia PVC vloer te vinden.

Voordelen van een PVC click vloer

In de afgelopen jaren is de populariteit van PVC vloeren ongelooflijk snel gegroeid. De PVC click vloeren, die gemakkelijk te leggen zijn, staan dan ook op de eerste plek. Het clicksysteem, de montagehandleiding en de instructievideo die je tijdens het leggen kan blijven bekijken voor voorbeelden en tips helpen jou hierbij. Naast dat deze vloeren probleemloos gelegd kunnen worden, zijn er veel andere voordelen die PVC vloeren zo populair maken. Zo zijn de Lundia PVC click vloeren:

- Slijtvast
- 100% vochtbestendig
- Stil en geluiddempend
- Makkelijk in onderhoud
- Anti-allergeen; ze houden geen allergenen vast
- Geschikt voor vloerverwarming en -koeling
- Comfortabel en warm
- Gemaakt van sterk materiaal waar jaren van genoten kan worden

Van tegels tot planken

Van PVC click vloeren zijn er vele varianten te vinden. Van tegels met een betonlook tot visgraatvloeren en van lichte houten vloeren tot donkere houten vloeren verkrijgbaar in smalle en brede planken; voor elke woning is er een passende PVC click vloer. Daarnaast zijn er ook verschillen in het formaat van de tegels en planken. Het leggen van bredere planken en grotere tegels laat een kamer bijvoorbeeld ruimtelijker lijken. Echter kan een visgraatvloer of een vloer met smallere planken een ruimte aanzienlijk warmer en rustiger maken. Neem daarom de tijd om te besluiten wat de nieuwe vloer bij moet dragen aan jouw woning. Kijk dan pas welke Lundia PVC vloer daar het beste bij aansluit.

PVC click vloer kopen bij Lundia

Wanneer je een PVC click vloer wil aanschaffen is het belangrijk dat je zeker bent van de kwaliteit van jouw nieuwe vloer. Dankzij de hoge kwaliteit, krasbestendigheid en watervastheid van Lundia’s PVC vloeren, garandeert Lundia dat je minstens 25 jaar van jouw PVC click vloer kunt genieten. Zo kun je zorgeloos blijven genieten van jouw stijlvolle vloer.