Een echte moderne klassieker

Lundia

Original Boekenkast

Lundia boekenkasten zijn niet alleen mooi, maar vooral degelijk. Met ons modulaire boekenkastsysteem bepaalt u geheel zelf uw stijl en functionaliteit.

_17Y3093

Original boekenkast: sterk én flexibel

Een Lundia Original boekenkast is gemaakt van massief hout. Ideaal, want de schappen zakken niet merkbaar door onder jouw boekenverzameling. Ook niet na jarenlang gebruik. Bovendien kun je een Original boekenkast eindeloos aanpassen en uitbreiden. Zo verandert je kast met je mee, zowel in uiterlijk als in functionaliteit. En als je gaat verhuizen, verhuist je boekenkast gewoon met je mee. Want uit elkaar halen en opnieuw monteren is een fluitje van een cent.

Meer over Original
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.


Boekenkast lundia original_sq

Lundia Original boekenkasten in onze winkels

Zoveel mogelijk opbergruimte in een beperkte ruimte? Geen probleem voor een Lundia Original boekenkast. We maken je kast precies op maat voor jou. Wil je niet al je spullen in het zicht? Dan wissel je schappen af met deuren en laden. Al je wensen vervuld? Dan mag je nog kiezen uit een van de vele kleuren. Maak snel een afspraak bij één van de Lundia-verkooppunten, we helpen je graag!

Zoek een Lundia winkel
Lundia

Welke kast past bij jou?

Lundia boekenkast original

Duurzaam en fraai


De ideale Lundia Original boekenkast is een kast van massief hout. Een kast waarvan de schappen ook na jaren lang zwaar gebruik niet merkbaar doorbuigen. Een kast die u kunt blijven aanpassen en uitbreiden. Een kast die u gemakkelijk kunt monteren en uit elkaar kan halen. Die u van uiterlijk en functionaliteit kan veranderen. Dat is Lundia Original.

Niet voor niets doen veel van onze kasten al meer dan 30 jaar trouwe dienst zonder dat de gebruiker reden ziet ze te vervangen. Een Lundia Original kast koop je voor het leven. Dat is niet alleen goed voor u, maar ook voor het milieu. Mocht de boekenkast toch aan zijn eind zijn dan zorgen de natuurlijke materialen (hout) en de watergedragen lak voor een milieuvriendelijke verwerking.

Bekijk alle Original boekenkasten