Modulair en topdesign

Lundia

Wandkast

Een wandkast van Lundia helpt jou om jouw specifieke woonwens te vervullen! Berg je spullen op een mooie manier op met een wandkast van Lundia!

abc-quadrant-wandkast-woonkamer-lundia-designkasten-op-maat

De mooiste wandkast in de woonkamer

Met een wandkast van Lundia kies je voor een prachtige opbergoplossing in huis. Lundia biedt jou een mooie collectie wandkasten van ABC Quadrant, maar je kunt ook altijd een wandkast op maat laten maken. Het ideale meubel is voor iedereen immers anders!

Een wandkast in jouw woonkamer kan er op verschillende manieren uitzien. Zo kun je kiezen voor een open wandkast, waarin je bijvoorbeeld souvenirs kunt laten zien, of waarin je jouw mooiste foto's plaatst. Wil je liever wat spullen opbergen, maar deze toch in je woonkamer bij de hand hebben? Dan kies je een wandkast die bijvoorbeeld deels gesloten is! Achter de deuren kun je zo gemakkelijk van alles kwijt.

Benieuwd naar de collectie?

Bekijk de collectie wandkasten

De voordelen van een zwevende wandkast

Met een zwevende wandkast creëer je een luchtig en futuristisch uiterlijk in je woning. Heb je een kamer die minder groot is? Dan kun je met een zwevende wandkast de ruimte toch heel groots laten lijken.

Zoek je een witte wandkast of een wandkast met kleur?

Naast de basiskleuren uit de ABC Quadrant collectie is het Quadrant kastensysteem nu ook leverbaar in de kleurencollectie "Colours of the World" van Sandolin. Dit prachtige kleurenpallet geeft een Quadrant boekenkast of bijvoorbeeld scheidingswand nog meer cachet.

Lundia heeft naast haar collectie boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia verkooppunt
laminaat vloerverwarming 4