Lundia

Modulaire boekenkast

Van een enkele boekenkast boekenrek tot een complete thuisbibliotheek: met de boekenkasten van Lundia stel je de boekenkast samen die perfect past bij jouw wensen en woning!

Met ananas_lelie wit_design  11  90  2152887DEF

De perfecte modulaire boekenkast

Van welke stijl je ook houdt, Lundia heeft een modulaire boekenkast voor elk interieur. Van stijlvol wit tot vrolijk kleurrijk en van warm donker houtfineer tot een lichte Scandinavische uitstraling. Met verschillende modules stel je zelf de perfecte combinatie samen. Combineer open modules met onderdelen met deuren of laden. Of integreer een compleet dressoir in je boekenkast. Door te variëren in hoogte en diepte, past de kast perfect in de ruimte waar jij ‘m wilt hebben.

Kom in contact met onze adviseurs

Stel je modulaire boekenkast samen

Een modulaire boekenkast van Lundia biedt eindeloos veel mogelijkheden. Niet alleen in vorm en afmeting, maar ook in kleur en materiaal. Samen met een van onze adviseurs stel je de combinatie samen die aansluit bij jouw wensen. Laat je vooral inspireren door de boekenkasten op deze website, maar ga zeker ook naar één van de Lundia winkels voor meer ideeën.

Of maak direct een afspraak: een van onze ervaren adviseurs neemt dan graag alle tijd om samen met jou de ideale modulaire boekenkast te ontwerpen.

Maak een afspraak
Lundia open witte boekenkast op maat
Lundia

Advies aan huis

Thuisadvies van Lundia

Je maakt een afspraak voor een advies aan huis voor een moment dat het jou goed uitkomt. Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met de Lundia winkel bij jou in de buurt.


Lundia

Boekenkasten

Boekenkast lundia original_sq

Modulaire boekenkasten in onze winkels


De Lundia winkels zijn kastenstudio's waar voorbeelden te zien zijn van een kleine greep uit onze Lundia boekenkasten collectie. Je bent altijd welkom om even binnen te lopen en onze ervaren adviseurs nemen graag de tijd voor jou. Helemaal optimaal is het wanneer je van te voren een afspraak maakt maar dat is zeker geen voorwaarde. Zo bepalen we samen jouw ideale boekenkast!

Lundia heeft naast haar collectie boekenkasten nog een groot aanbod andere kasten, ontdek alle kasten hier.

Zoek een Lundia winkel